Împăcare de zile mari la Puterea Dragostei?! Philip de la Puterea Dragostei, declarație de dragoste live, pentru frumoasa Berna: „Iubito, să știi că...”


Philip de la Puterea Dragostei a discutat despre despărțirea de Berna, logodnica lui, mărturisind că o iubește foarte mult și că speră ca în curând să se împace.


In articol:

La doar câteva săptămâni după ce s-a aflat că Philip și Berna nu mai formează un cuplu, cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei au discutat despre despărțire, în cadrul emisiunii „Teo Show”, și un lucru e cert: că ambii finaliști ai sezonului al doilea speră la o împăcare.

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei nu-l va uita prea curând pe Philip! „Aceste amintiri nu se vor uita niciodată...”

Philip a fost invitat în platoul emisiunii menționate anterior și a dezvăluit primele detalii despre despărțirea de fosta sa logodnică, declarație din care reiese faptul că o iubește foarte mult, dar că nu mai poate face concesii pentru a fi împreună. Tânărul a spus, extrem de emoționat, că își dorește să se împace cu Berna, dar că are nevoie ca fosta concurentă de la Puterea Dragostei să schimbe anumite obiceiuri, pentru a face acest pas.

Berna și Philip Puterea Dragostei
Berna și Philip în timpul filmărilor emisiunii Puterea Dragostei.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Toate detaliile despre despărțirea dintre Philip și Berna de la Puterea Dragostei

Se pare că motivul principal pentru care s-ar fi produs ruptura dintre cei doi este gelozia de care Berna a dat dovadă în ultima perioadă. Vulcanică din fire și aprigă la mânie, Berna este (conform spuselor lui Philip) extrem de geloasă chiar și pe fanele acestuia, care își doresc să se fotografieze cu finalistul emisiunii Puterea Dragostei.

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei, la "Bravo, ai stil! Celebrities"? Frumoasa blondă îşi doreşte enorm să participe la emisiunea momentului!

„E prea geloasă, eu înțeleg, pentru că mă iubește. Și eu sunt gelos, dar când e ceva concret. Sunt niște lucruri pe care și ea le face și nu-mi plac. E geloasă și atunci când cineva vrea să facă poze cu mine, depinde cum arată”, a mărturisit Philip.

Berna de la Puterea Dragostei și Philip
Berna și Philip, sărut pasional chiar în casa Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

„I-am zis să vină acasă, să vorbim. A venit, am mai vorbit cu ea. Când mă ia în brațe îmi vine să plâng. O iubesc mult de tot. Ultima dată ne-am văzut acum câteva zile, ne-am văzut cu un fan care ne-a făcut o pernă cu noi doi. Am vrut să-i facem și lui o bucurie. Am chemat-o, s-a bucurat copilul, am mai stat de vorbă cu ea după. Acum o să vedem ce va fi pe viitor”, a explicat Philip de la Puterea Dragostei, referitor la ultima lor întâlnire.

Mai mult, tânărul a povestit că au discutat foarte mult pe tema împăcării și amândoi au stabilit niște condiții clare în care acest lucru ar putea fi posibil. Atât Berna cât și Philip vor să schimbe anumite aspecte la celălalt și, potrivit fostului concurent, atunci vor forma din nou un cuplu. Totul a culminat cu o superbă declarație de dragoste pe care Philip de la Puterea Dragostei i-a adresat-o Bernei, în cadrul emisiunii live „Teo Show”.

Citeste si: Berna și Philip s-au întâlnit la miezul nopții, după ce s-au despărțit: „Iubirea adevărată așteaptă”

„Fix în seara aia a venit la mine. Am vorbit, am încercat să lămurim situația. Aștept niște schimbări de la ea, ea așteaptă niște schimbări de la mine. Până nu văd ceva schimbat la ea nu o să fie ok.

Iubito, să știi că eu te aștept acasă. Te voi iubi mereu, așa cum ești, numai să schimbi geloziile la tine. O să plănuim nunta aia, o să avem cei mai frumoși copii. Te iubesc mult de tot.” a dezvăluit Philip.


Citește și:

Bianca de la Puterea dragostei, primele declarații despre noua relație

Livian și Florentina au dat vestea ca mare, se pregătesc de botez! „Anunț de gradul 0!”

Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut

Ce avere au Culiţă şi Iancu Sterp? Cântăreţul şi fostul participant Survivor nu trăiesc în lux, deşi au o mulţime de bani

Simina de la Puterea dragostei, însărcinată pentru a doua oară?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș, scandal nemaiîntâlnit, chiar în fața telespectatorilor! "Ești disperată să fii în centrul atenției! Sunteți niște gaițe!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri