Bianca știa totul despre relația lui Livian de la Puterea Dragostei cu Florentina! Dezvăluiri incendiare


Bianca de la Puterea Dragostei a decis să ignore toate semnalele potrivit cărora Livian ar fi avut o aventură cu Florentina, dar totul i s-a confirmat odată cu oficializarea relației celor doi.


In articol:

Bianca Comănici a susținut tot timpul că are sentimente extrem de puternice pentru Livian și nu s-a sfiit să discute despre asta nici după ce fiul lui Nelson Mondialu i-ar fi călcat strâmb cu Florentina, actuala sa iubită. Deși cei doi foști iubiți au demonstrat Puterea Dragostei și au câștigat marele trofeu, oricât de mult ne-am dori, o împăcare între cei doi este imposibilă, după cum a mărturisit chiar Bianca Comănici.

Bianca și Livian
Bianca și Livian în casa Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Deși existau numeroase zvonuri potrivit cărora Livian ar avea o relație cu o altă femeie, Bianca de la Puterea Dragostei a decis să treacă cu vederea acest detaliu și a continuat să lupte pentru a-l recâștiga pe fiul lui Nelson Mondialu. Acum, câștigătorul Puterea Dragostei trăiește o poveste de dragoste alături de Florentina și se pare că Bianca știa de existența acestei femei în viața fostului său iubit, cu mult înainte ca despărțirea dintre ei să fie oficială.

Bianca Comănici, adevărul despre relația dintre Livian și Florentina

Câștigătoarea primelor două sezoane ale emisiunii Puterea Dragostei este profund dezamăgită de comportamentul lui Livian, care a uitat că îi promiseseră că vor rămâne prieteni și o ignoră total. Mai mult, se pare că oricât de mult l-ar iubi, Bianca nu este dispusă să se împace cu Livian de la Puterea Dragostei, cel puțin nu pentru moment, pentru că se simte trădată.

Livian și Florentina
Livian alături de noua sa iubită, Florentina.[Sursa foto: Instagram]

Frumoasa brunetă a declarat că știa de existența Florentinei în viața lui Livian cu mult înainte ca cei doi să își oficializeze relația și să se afișeze împreună ca și cuplu. De asemenea, se pare că tânăra l-ar fi confruntat pe fostul ei iubit în legătură cu femeia misterioasă din viața lui, iar Livian a negat vehement orice idilă, practic mințind-o pe Bianca.

„Nu mai este vorba despre nicio împăcare, poate peste câțiva ani, când îl voi ierta. Pentru că m-a lăsat brusc, când aveam cea mai mare nevoie de cineva alături. Este cu o altă persoană. Eu am știut chiar din prima zi, i-am și spus cine este persoana, eu știam absolut tot. Mi-a negat, mi-a spus că nu este adevărat, iar apoi mi s-a confirmat pe zi ce trece.

Bianca Comănici
Bianca de la Puterea Dragostei după despărțirea de Livian.[Sursa foto: Instagram]

O mână, un picior, un fir de păr și mi-am dat seama că este o altă persoană, apoi s-a afișat direct, adică sărutându-se cu altă persoană, afișându-se în pat cu altă personă. Nu mi-a mai răspuns, i-am scris de câteva ori pentru că mi-aș fi dorit să rămânem prieteni, am avut o discuție de genul ăsta la un moment dat în care am hotărât că o să rămânem prieteni indiferent de relația dintre noi și totuși el a încălcat treaba asta și asta m-a făcut să fiu dezamăgită de el.”, a dezvăluit, vizibil tristă, Bianca Comănici de la Puterea Dragostei.


Abonează-te pe

Citește și:

Mona de la Puterea Dragostei, primele declarații despre despățirea de George. A început să plângă!

Carmen Brumă a dezvăluit care sunt cele mai bune alimente ale sezonului. Uite ce poți consuma pentru a-ți menține sănătatea

Festival la parastasul Ionelei Prodan! Muzică și mâncare pe mormântul artistei de muzică populară

Florentina și Livian de la Puterea Dragostei au luat cea mai importantă decizie! „Toată viața!”

Împăcare de zile mari la Puterea Dragostei?! Philip de la Puterea Dragostei, declarație de dragoste live, pentru frumoasa Berna: „Iubito, să știi că...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti
De ce nu slăbim, deși suntem atenți la ceea ce mâncăm „Stresul ne influențează greutatea”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri