Dezvăluiri uluitoare! După o despărţire cu scântei, Mona şi George s-au întâlnit la Bucureşti! "Relaţia..."


Mona a vorbit despre despărţirea de George şi a spus de ce nu a mai fost dispusă să dea o şansă relaţiei.


In articol:

Mona şi George de la Puterea Dragostei au format un cuplu controversat, dar extrem de îndrăgit, la emisiunea fenomen care a cucerit România. Din păcate însă, foştii concurenţi s-au despărţit după doar câteva săptămâni de iubire, desi între ei mai erau sentimente puternice.

Sentimente au fost, din partea lui nu au fost, lucru confirmat chiar și de el. Eu am avut sentimente pentru el, poate mai am și în momentul de față. Ne-am întâlnit în București când au venit băieții, doar că relația este aceeași între noi. Nu vorbim. Am avut doar niște tachinări și certuri. Nu ne-am deblocat. Eu și George nu ne vom împăca, nu avem cum să fim împreună nici în casă, nici în exterior ”, a povestit Mona la “Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”. 

Unul dintre invitaţii îndrăgitei emisiuni, Akebono, prieten foarte bun cu George, a vorbit despre relaţia amicului său cu Mona.

Mona şi Akebono, la "Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu"
Mona şi Akebono au fost invitaţi la o emisiune îndrăgită[Sursa foto: Captură YouTube]

Din punctul meu de vedere George este foarte orgolios și vrea să aibă control asupra situației, dar sunt unele cazuri în care ar trebui să lase puțin garda jos. Să-i dai Cezarului ce-i al Cezarului

Frumoasa Mona, exasperată de numeroasele speculaţii care circulă în mediul online, pe grupurile de susţinători, a ţinut să facă lumină cu privire la despărţirea de George.

Mona de la Puterea Dragostei, detalii incendiare despre viaţa ei personală

 

El a spus clar că el nu se va întoarce acasă și chiar dacă se va întoarce, noi nu vom putea fi împreună.

Astea au fost cuvintele lui și am zis `ok`. Plus comportamentul lui față de mine. La început lucrurile au fost foarte calde, eram dispusă să fac foarte multe lucruri pentru el, doar că a venit acum în țară și a pus punctul pe „i”. Pur și simplu nu-l mai vreau", a mai spus Mona, menţionând că ea ar mai fi fost dispusă să-i dea o șansă lui George dacă nu ar fi fost atât de dur în exprimare.

Mai mult decât atât, tânăra crede că nu va rămâne amică cu George pentru că nu crede că poate exista o astfel de legătură între doi oameni care s-au iubit" a precizat Mona de la Puterea Dragostei, potrivit WOWbiz.ro.

Mona şi George de la Puterea Dragostei
Mona şi George de la Puterea Dragostei au format un cuplu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu știu de ce vă mirați de ce a spus Mona pentru că o cunoașteți și știți că este un caracter foarte puternic. Nu e de mirare. Din câte vă amintiți am plâns și eu și Paul când s-au despărțit. Dar între timp, când au intervenit niște certuri și niște discuții nu au știut să aplaneze și deja era o problemă foarte mare ”, a adăugat și Akebono. 


Abonează-te pe

Citește și:

Paul de la Puterea dragostei, prima reacție după ce a fost descalificat: „M-apucă mila”

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Alexandra de la Puterea Dragostei, acuzată că-şi neglijează fetiţa! "A spus că o să cheme Protecţia Copilului"

Ce a făcut Akebono după ce a fost descalificat de la Puterea dragostei

Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

CITEȘTE: Cât timp se fierbe BROCCOLI. Beneficiile consumului de broccoli

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri