Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian


Frumoasa concurentă este în culmea fericirii după ce l-a revăzut pe unul dintre cei mai îndrăgiți bărbași din viața sa.


In articol:

Bianca de la Puterea dragostei este extrem de fericită și a decis să împărtășească acest lucru și cu prietenii săi virtuali.

Îndrăgita fostă concurentă care a reușit să câștige cele două sezone ale emisiunii Puterea dragostei și-a revăzut fratele, după două luni. Cristian a venit în România pentru câteva zile și, cum Bianca s-a mutat la București, aceasta l-a găzduit în apartamentul său.

Mâine, cei doi urmează să plece în orașul natal, pentru a-și vedea frații, dar și părinții și prietenii, după mai multe luni în care nu s-au văzut.

Cei doi frați au decis înainte de această călătorie să filmeze un vlog împreună, apoi au plecat în oraș împreună. Îmbrăcată extrem de elegan, cu un sacou, Bianca a optat pentru un machiaj dramatic, care i-a pus în evidență buzele, dar și ochii.

Bianca si Cristian
Bianca si Cristian Comanici[Sursa foto: Instagram]

Zilele trecute, Cristian a ieșit și seara trecută în oraș, dar nu singur, ci alături de George, Mona, Akebono și alți colegi de competiție.

Bianca de la Puterea dragostei, surpriză uriașă la miezul nopții

Ieri, Bianca de la Puterea dragostei a primit un cadou de suflet din partea unei prietene dragi cu care a legat o legătură strânsă în ultimele luni. După ce a deschis toate produsele, Bianca a ținut să îi mulțumească Anei: 

„Merci mult de tot, te iubesc, m-ai făcut extrem de fericită! Chiar apreciez extrem de mult, mi se pare cea mai potrivită vorbă când primești ceva, să spui așa: să îți întoarcă Dumnezeu tot binele pe care mi-l faci tu mie. Și asta nu e valabil numai când îți face cineva bine. Și când îți face cineva rău. Ce îmi dorești tu mie, asta îți doresc și eu ție. Adică, nu răspundeți cu răutate, voi răspundeți așa cum merită”, a spus emoționată Bianca.

„Draga mea Bibi, îți trimit o rază de soare, vei ști tu exact ce să faci cu ea. Fericirea are chipul tău. Cu drag și cu multă căldură din tot sufletul meu”, i-a mai transmis Ana Biancăi.


Citește și:

Ce a făcut Akebono după ce a fost descalificat de la Puterea dragostei

Berna și Philip de la Puterea dragostei s-au împăcat: „Restul sunt povești”

Viorela și Ștefan de la Puterea dragostei s-au căsătorit în secret: „Am zis da”

Paul de la Puterea dragostei, prima reacție după ce a fost descalificat: „M-apucă mila”

Gabriel de la Puterea dragostei s-a despărțit de logodnica sa, Ana Maria

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 28 octombrie 2020. Nativii zodiei Rac se îndepărtează de cei dragi!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri