După despărțirea de Livian, soarele a strălucit și pe strada ei! Bianca Comănici a făcut cel mai frumos anunț

Bianca Puterea Dragostei

Se pare că Bianca Comănici este pregătită să își schimbe viața după despărțirea de Livian, iar frumoasa câștigătoare a emisiunii „Puterea Dragostei” a luat o serie de decizii extrem de importante.

Imediat după ce a fost anunțată câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei”, Bianca Comănici a dezvăluit că are planuri mari de viitor. Cu toate acestea, lucrurile pe care frumoasa brunetă și le-a propus nu s-au îndeplinit până acum, pentru că tânăra a decis să se concentreze asupra relației sale cu Livian, căruia a vrut să îi recâștige inima.

Se pare că acum fosta concurentă de la Puterea Dragostei este hotărâtă să facă toate schimbările pe care și le-a propus încă din timpul participării sale la Puterea Dragostei, pentru a ajunge acolo unde își dorește.

Bianca Puterea Dragostei
Bianca Comănici după câștigarea marelui premiu Puterea Dragostei.[Sursa foto: Facebook Bianca Maria Comănici]

Despărțirea de Livian a afectat-o foarte mult pe Bianca Comănici, însă faptul că fiul lui Nelson Mondialu s-a afișat extrem de rapid cu noua lui iubită, Florentina, a ajutat-o enorm de mult pe Bianca să își mute atenția către alte puncte de interes din viața ei, cum ar fi dezvoltarea personală sau cariera.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: ”Îmi pare foarte rău” Cum a reacționat fosta iubită a lui Andre Bîrleanu, după ce modelul a fost acuzat că și-a răpit, bătut și abuzat actuala parteneră în centrul Capitalei- radioimpuls.ro

Cu doar câteva zile în urmă, Bianca Comănici le povestea prietenilor săi virtuali că este de-a dreptul epuizată, din cauza celor întâmplate în ultima perioadă, și că nu are o stare prea bună, pentru că a fost rănită de cele mai recente evenimente, dar se pare că tânăra s-a pus pe picioare rapid și își dorește să își schimbe viața la o sută optzeci de grade, începând inclusiv să facă primele demersuri.

Bianca Puterea Dragostei
Bianca Comănici a luat o decizie importantă pentru viitorul său.[Sursa foto: Facebook Bianca Maria Comănici]

Citește și: Se dau 1.500 de lei de persoană! Banii intră direct pe card. Cine sunt beneficiarii- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

Ce se întâmplă în viața Biancăi Comănici?! Chiar ea a făcut anunțul, felicitări!

Chiar dacă fanii tinerei s-ar bucura să o vadă pe aceasta în compania altui bărbat, iubind din nou și fiind fericită alături de omul care îi poate oferi ceea ce merită, Bianca de la Puterea Dragostei a mărturisit că nu este pregătită să se dedice unui om, cel puțin nu deocamdată. Fosta concurentă își dorește să se dezvolte pe plan personal și a început să facă tot ceea ce amânase până în momentul de față.

Astfel, după ce a povestit că anul următor se va reapuca de liceu, pentru a da examenul de Bacalaureat, Bianca Comănici a făcut anunțul mult așteptat: s-a înscris la școala de șoferi! Se pare că toate experiențele negative prin care Bianca a trecut de la intrarea în casa Puterea Dragostei au determinat-o pe superba brunetă să își dorească mai mult de la viață, și să facă cel mai important pas din viața ei de până acum!

Bianca Puterea Dragostei
Bianca Comănici a făcut un anunț de ultim moment: s-a înscris la școala de șoferi![Sursa foto: Facebook Bianca Maria Comănici]Citește și:

Deși a părăsit-o pentru Florentina, Livian de la Puterea Dragostei o atacă dur pe Bianca Comănici: „Atâtea amintiri pe care tu…”

Suferință nemărginită pentru Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei: „Am nevoie de voi…”

ego.ro Cu ce poți să cureți petele de transpirație de pe hainele albe și colorate. Trucul banal

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro ”A venit cu o piedică de mort acasă” Noi detalii șocante ies la iveală despre mariajul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies