După despărțirea de Livian, soarele a strălucit și pe strada ei! Bianca Comănici a făcut cel mai frumos anunț


Se pare că Bianca Comănici este pregătită să își schimbe viața după despărțirea de Livian, iar frumoasa câștigătoare a emisiunii „Puterea Dragostei” a luat o serie de decizii extrem de importante.


In articol:

Imediat după ce a fost anunțată câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei”, Bianca Comănici a dezvăluit că are planuri mari de viitor. Cu toate acestea, lucrurile pe care frumoasa brunetă și le-a propus nu s-au îndeplinit până acum, pentru că tânăra a decis să se concentreze asupra relației sale cu Livian, căruia a vrut să îi recâștige inima.

Se pare că acum fosta concurentă de la Puterea Dragostei este hotărâtă să facă toate schimbările pe care și le-a propus încă din timpul participării sale la Puterea Dragostei, pentru a ajunge acolo unde își dorește.

Bianca Puterea Dragostei
Bianca Comănici după câștigarea marelui premiu Puterea Dragostei.[Sursa foto: Facebook Bianca Maria Comănici]

Despărțirea de Livian a afectat-o foarte mult pe Bianca Comănici, însă faptul că fiul lui Nelson Mondialu s-a afișat extrem de rapid cu noua lui iubită, Florentina, a ajutat-o enorm de mult pe Bianca să își mute atenția către alte puncte de interes din viața ei, cum ar fi dezvoltarea personală sau cariera.

Cu doar câteva zile în urmă, Bianca Comănici le povestea prietenilor săi virtuali că este de-a dreptul epuizată, din cauza celor întâmplate în ultima perioadă, și că nu are o stare prea bună, pentru că a fost rănită de cele mai recente evenimente, dar se pare că tânăra s-a pus pe picioare rapid și își dorește să își schimbe viața la o sută optzeci de grade, începând inclusiv să facă primele demersuri.

Bianca Puterea Dragostei
Bianca Comănici a luat o decizie importantă pentru viitorul său.[Sursa foto: Facebook Bianca Maria Comănici]

Ce se întâmplă în viața Biancăi Comănici?! Chiar ea a făcut anunțul, felicitări!

Chiar dacă fanii tinerei s-ar bucura să o vadă pe aceasta în compania altui bărbat, iubind din nou și fiind fericită alături de omul care îi poate oferi ceea ce merită, Bianca de la Puterea Dragostei a mărturisit că nu este pregătită să se dedice unui om, cel puțin nu deocamdată.

Fosta concurentă își dorește să se dezvolte pe plan personal și a început să facă tot ceea ce amânase până în momentul de față.

Astfel, după ce a povestit că anul următor se va reapuca de liceu, pentru a da examenul de Bacalaureat, Bianca Comănici a făcut anunțul mult așteptat: s-a înscris la școala de șoferi! Se pare că toate experiențele negative prin care Bianca a trecut de la intrarea în casa Puterea Dragostei au determinat-o pe superba brunetă să își dorească mai mult de la viață, și să facă cel mai important pas din viața ei de până acum!

Bianca Puterea Dragostei
Bianca Comănici a făcut un anunț de ultim moment: s-a înscris la școala de șoferi![Sursa foto: Facebook Bianca Maria Comănici]


Abonează-te pe

Citește și:

Deși a părăsit-o pentru Florentina, Livian de la Puterea Dragostei o atacă dur pe Bianca Comănici: „Atâtea amintiri pe care tu…”

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Suferință nemărginită pentru Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei: „Am nevoie de voi…”

Carmen de la Sălciua și Jador formează cel mai nou cuplu din showbiz?! ”Sper ca lumea să...”

La doar câteva zile de la împăcare, Daiana de la Puterea Dragostei i-a spus „adio” iubitului său!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Aproape 18.000 de elevi nu se vor mai duce fizic la școală din cauza infectărilor Covid-19. Ce spune Sorin Cîmpeanu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri