La doar câteva zile de la împăcare, Daiana de la Puterea Dragostei i-a spus „adio” iubitului său!


Se pare că o nouă telenovelă ia cu asalt showbiz-ul românesc! La doar câteva zile după ce Daiana Marcu și iubitul ei s-au împăcat, cei doi tineri și-au spus adio pentru totdeauna!


In articol:

Daiana de la Puterea Dragostei a stârnit o adevărată controversă în mediul online după ce a postat o fotografie care, la prima vedere, părea una obișnuită. Fanii Daianei, mereu extrem de analitici, au recunoscut imediat mașina în care tânăra s-a pozat și au remarcat că nu îi aparține ei, ci iubitului acesteia, lui Fernando.

„Din câte știu eu, mașina asta e a lui Fernando!”, a remarcat un internaut. Mai mult, utilizatorii rețelelor de socializare au confirmat și că fosta concurentă de la Puterea Dragostei se afla chiar în zona în care locuiește Fernando, bărbatul de care Daiana s-a îndrăgostit în urmă cu doar câteva luni.

Daiana Marcu
Daiana de la Puterea Dragostei în mașina lui Fernando, fostul său iubit.[Sursa foto: Facebook Daiana Marcu]

Dacă acum aproximativ o săptămână cei doi se împăcaseră, în cursul serii trecute, Daiana de la Puterea Dragostei a realizat primele declarații despre despărțirea de Fernando! Se pare că superba brunetă a confirmat că a fost AMANTA bărbatului, zvon pe

care l-a ignorat încă de când s-a aflat că bărbatul ar fi însurat!

Daiana de la Puterea Dragostei, primele declarații despre despărțirea de Fernando

„Am o viață întreagă la dispoziție să mă îndrăgostesc, să iubesc, să zâmbesc, însă mă trezesc în fiecare dimineață cu senzația că niciodată nu voi mai simți pentru nimeni ce am simțit pentru tine și oricât de îndrăgostită aș fi în circumstanța vieții, nu cred că voi putea să te uit.

Astăzi mă doare inima la fel de tare precum în ziua în care ne-am despărțit. Îți jur că aproape am reușit să te scot din inima mea, dar apoi te-am văzut prin toate locurile. Acum nu doar că trebuie să încep din nou tot procesul de a te uita, ci trebuie să te uit deși voi continua să te văd.

În tot acest timp am avut speranța că relația ta cu ea nu va funcționa.

Au trecut câteva săptămâni, iar eu mă consolam cu gândul că nu va mai dura mult, până când mi-am dat seama că ești genul de persoană pe care nimeni nu ar vrea să o piardă, ea de ce să te scoată din viața ei?

Am fost nevoită să fiu a treia persoană, în timp e tu erai mereu pentru mine primul. Nu pot să văd fără ca mintea și inima mea să își amintească toate momentele frumoase, toate săruturile și îmbrățișările. La naiba, cât de mult mi-ar plăcea să te îmbrățișez...

Toate aceste lucruri mă dor! Într-o vreme am dat vina pe ea, dar mi-am dat seama că greșesc. Pe urmă am dat vina pe tine, dar din nou a fost o greșeală. Adevărul e că totul este despre mine, despre faptul că nu pot să te uit oricât de mult aș încerca.

Deși mi-ai făcut mult rău, mintea mea își amintește doar fericirea pe care am simțit-o în brațele tale. Este despre faptul că eu mereu m-am simțit așa, deși știam că nu e reciproc și mă doare...”, a mărturisit Daiana de la Puterea Dragostei, pe contul său de Instagram.

Daiana MArcu
Daiana de la Puterea Dragostei, dezvăluiri emoționante despre despărțirea de iubit.[Sursa foto: Facebook Daiana Marcu]


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Comănici, câștigătoarea „Puterea Dragostei” a fost bătută?! Primele declarații: „Vor să...”

A MURIT! O veste tristă a fost transmisă de Casa Regală

Viorela și Ștefan de la Puterea dragostei s-au căsătorit în secret: „Am zis da”

Berna și Philip de la Puterea dragostei s-au împăcat: „Restul sunt povești”

Paul de la Puterea dragostei, prima reacție după ce a fost descalificat: „M-apucă mila”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

Horoscop CAPRICORN Noiembrie 2021. Nativii Capricorn, în mijlocul conflictelor la locul de muncă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri