Bianca Comănici, dezvăluiri emoționante despre tristețea care a acaparat-o: „Sunt prea confuză…”


Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane ale emisiunii „Puterea Dragostei” trece printr-o perioadă extrem de complicate, după despărțirea de Livian, iar frumoasa brunet simte că a ajuns la capătul puterilor. Iată de ce!


In articol:

Bianca de la Puterea Dragostei este extrem de sinceră cu prietenii săi virtuali și mereu îi ține pe cei aproape 500.000 de fani la curent cu viața sa. Din păcate, ultimele vești relevate de Bianca Comănici nu sunt neapărat bune, pentru că brunet a mărturisit extrem de sincer că are o stare de spirit destul de proastă, datorată cel mai probabil de despărțirea de Livian, fiul lui Nelson Mondialu.

Bianca Comănici
Bianca Comănici în platoul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei”.[Sursa foto: Facebook Bianca Maria Comănici]

Bianca Comănici, fosta iubită a lui Livian, nu este în cea mai bună formă a sa, iar acest lucru poate fi observant și din punct de vedere fizic: tânăra pare obosită, poate chiar epuizată, iar privirea sa este extrem de tristă.

Bianca Comănici, primele declarații despre starea sa de spirit

Mai mult de cât atât, în cadrul unor Instastory-uri, Bianca de la Puterea Dragostei a abordat acest subiect, la insistențele fanilor, și a declarant că se simte tristă și confuză.

Deși încearcă să își ocupe marea majoritate a timpului liber, făcând diferite activități, Bianca Comănici nu poate să treacă cu vedere anumite aspecte din viața sa, care o rănesc nespus.

Bianca Comănici
Bianca Comănici după ce a câștigat marele premiu al emisiunii Puterea Dragostei.[Sursa foto: Facebook Bianca Maria Comănici]

"Am o stare foarte, foarte proastă de vreo câteva zile, de vreo trei zile. Am vrut să fac ceva live sau vlog, dar nu pot. Sunt prea confuză, tristă și toate cele.. După cum vedeți, nici nu prea am chef de vorbă, nu am chef de nimic..Am

văzut și niște chestii care m-au super deranjat și de acolo și starea mea..

Sunt multe chestii mici și mărunte care m-au deranjat în ultimele 3 zile. Oricât de mult am încercat eu să mă detașez, să mă distrez, să îmi ies din starea asta în care sunt, nu mai pot sa fac nimic. Efectiv, parcă s-a oprit timpul în loc și eu la fel.", a dezvăluit Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane ale emisiunii Puterea Dragostei, pe contul său de Instagram.


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Comănici, mesaj neașteptat după despărțirea de Livian: „Mi-am găsit iubirea...”

Avertisment șocant pentru toți românii: ”Închideți gazele și lumina!”. Ce se va întâmpla

Bianca de la Puterea dragostei, operație estetică: „Doamne ajută să fie bine”

Bianca Comănici, destăinuiri emoționante despre relația cu Livian! „Dacă mi-ar spune acum că mă iubește...”

Bianca de la Puterea dragostei, dezvăluirea șocantă din familia ei ! "A murit împușcat"! Nimeni nu a știut!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Un mire și o mireasă nu și-au servit invitații de la nuntă cu absolut nimic! Motivul de necrezut pentru care au recurs la acest gest
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri