Ligi de la Puterea dragostei, despre sarcina Andreei Pirui: „Ne-am răcit”

Ligi de la Puterea dragostei
Ligi de la Puterea dragostei

Ligi de la Puterea dragostei a intrat în live și a vorbit despre foștii săi colegi de competiție. Ce a dezvăluit despre Andreea Pirui și despre Andra Volos.

Ligi de la Puterea dragostei a vorbit despre viața sa, după ce a ieșit din casa Puterea dragostei. Fosta concurentă a dezvăluit care este relația cu Andreea Pirui, după ce Marius le-a interzis să mai fie prietene. În plus, Ligi a vorbit și despre sarcina prietenei sale.

Frumoasa blondă de la Puterea dragostei duce o viață extrem de liniștită după ce a plecat din casa Puterea dragostei și a încercat să fie cât se poate de discretă.



Ligi a intrat într-un live, unde a vorbit cu mai mulți susținători.

„O să fac și vloguri, nu știu când. Când o să mă apuc, o să vă zic, o să pun și la stories și o să vă zic. E gravidă Andreea? Nu știu, nu am auzit.

Citeste si: Daiana de la Puterea dragostei s-a despărțit de iubitul său: „I-a trădat încrederea”


Vorbesc cu Andreea, dar nu foarte des, ne-am răcit amândouă. Acum vorbesc cu Cătălin pe live. Ce minți perverse aveți unii dintre voi. Sunt fericită pentru că toată familia mea e în România, pot să stau cât vreau cu ei, adică timp de o lună. Sunt sănătoasă și sunt sănătoși. Slavă Domnului, nu îmi lipsește nimic. Trebuie să vrea și Bianca să fac un vlog cu ea. Pentru că sunt o leneșă nu mă apuc de vlog, am recunoscut.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Andreea Pirui insarcinata
Andreea Pirui insarcinata[Sursa foto: Captură KANAL D]

Am vorbit cu Andra de vreo două săptămâni. Mi-a scris într-o seară. Și în seara aia chiar mă gândeam ce mai face. Sunt la București, mâine mă duc la Cluj.

Citeste si: Livian și Bianca se împacă? Câștigătorul sezonului 2 Puterea Dragostei vrea să se mute la București: "Dacă ea dorește..."

Ligi și Cătălin de la Puterea dragostei au glumit minute în șir

Pe live-ul lui Ligi a intrat și Cătălin, cu care toată lumea a crezut că va forma un cuplu. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat.

Ligi și Cătălin de la Puterea dragostei
Ligi și Cătălin de la Puterea dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Mi-au zis unii că sunt de la casa de copii. Eu sunt foarte săracă, nu am ce mânca. Aștept coletele.

Majoritatea era de la țară. Nu e o rușine să fii de la țară. Știi ce e cel mai grav? Să fii țăran de la oraș. Nu mi-am găsit jumătatea, sunt o singurică, sunt o pretențioasă”, a mai dezvăluit Ligi și a glumit minute în șir cu fostul său coleg.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Andreea Pirui, surpriză totală! Lângă cine s-a trezit în pat, după ce s-a logodit cu Marius: „Te iubesc”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Livian de la Puterea dragostei, cu fosta iubită la munte? Bianca va avea un șoc!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies