Livian de la Puterea dragostei, cu fosta iubită la munte? Bianca va avea un șoc!


Livian de la Puterea dragostei, surprins cu fosta sa iubită la munte. Imaginile au scăpat pe internet. Ce au făcut cei doi, când s-au văzut filmați.


In articol:

Surpriză totală la Puterea dragostei. În timp ce Bianca trece prin cele mai grele momente din viața sa, au apărut imagini halucinante cu Livian și cu fosta sa iubită, Teodora.

Cei doi s-au despărțit cu câteva săptămâni înainte ca Livian să intre în casa Puterea dragostei, iar în ultimele luni, aceștia s-au mai văzut de câteva ori.

Citeste si: Gabriel de la Puterea dragostei a fost căsătorit! Ce le-a spus colegilor săi

Pe grupurile de susținere au apărut imagini cu Livian și cu Teodora la munte. Cei doi au mers împreună la Brașov, iar imaginile cu aceștia au ieșit la iveală.

Citeste si: Doliu la Puterea dragostei! David trece prin clipe grele: „Sincere condoleanțe”

„Uitați cu cine a fost Livian la Poiana Brașov. Dacă ncii cu dovezile în față nu credeți atunci nu mai este nimic de făcut, urât din partea lui, distribuiți peste tot să vadă lumea fața lui adevărată”, a scris o susținătoare a emisiunii, dezamăgită de comportamentul fostului concurent, pe care l-a susținut luni de zile.

Livian si fosta iubita
Livian si fosta iubita[Sursa foto: Facebook]

Conștient de faptul că este filmat, lui Livian nu i-a păsat că imaginile vor ajunge pe internet.

Bianca de la Puterea dragostei video

Între timp, Bianca de la Puterea dragostei își dorește să aibă parte de mai multă liniște, după ce ultimele săptămâni au pus-o la pământ. După ce a revenit în România, o mulțime de lucruri s-au întâmplat în viața sa. Și-a găsit o locuință în București, a locuit timp de câteva zile cu Livian și toată lumea credea că cei doi se vor împăca.

Însă, Livian a decis să plece înapoi la Cluj, iar Bianca a dezvăluit că nu vrea să spună ce s-a întâmplat între ei și de ce s-au despărțit.

„Știu că nu sună atât de bine vlogul ăsta, însă sunt pe repaus de câteva zile. Psihic încerc să mă relaxez pe cât posibil, pentru că deși nu credeam că am nevoie de odihnă psihică, ei, uite că am ajuns la capătul puterilor.

După aproape două luni de când am ajuns acasă, îmi doresc timp doar pentru mine. Mulțumesc din suflet pentru înțelegere”, a scris Bianca pe contul său de Instagram.


Abonează-te pe

Citește și:

Gabriel de la Puterea dragostei a fost căsătorit! Ce le-a spus colegilor săi

Fulgy și-a făcut IUBITĂ la Spitalul de Psihiatrie! Incredibil cum a agățat-o!

Doliu la Puterea dragostei! David trece prin clipe grele: „Sincere condoleanțe”

Bianca de la Puterea dragostei, clipe grele: „Am ajuns la capătul puterilor”

Surpriză pentru fanii Puterea Dragostei! Bianca Comănici revine în sezonul al treilea?! „Poate am să mă duc...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ce fel de ulei e-palosanto să folosim pentru relaxare și somn ?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri