Leguma care „mănâncă” zahărul din organism

Leguma care „mănâncă” zahărul din organism
Leguma care „mănâncă” zahărul din organism

Supranumită leguma care „mănâncă” zahărul din organism, fasolea este recomandată persoanelor cu diabet şi nu numai.

Fasolea face parte din familia leguminoaselor şi este unul dintre cele mai sănătoase alimente. Iată de ce este recomandată de nutriţionişti.

Fasolea este o sursă naturală de fibre şi de proteine, având un indice glicemic scăzut. Este bogată în fier, fiind indicată mai ales persoanelor predispuse la anemie şi femeilor.

Pentru că are foarte puţină grăsime, colesterol şi puţine glucide, fasolea este foarte indicată în regimul diabeticilor.

O porţie de fasole în fiecare zi îi ajută pe cei care au diabet de tip 2 să ţină sub control glicemia, ceea ce reduce riscul de infarct.

Fasolea mai este cunoscută ca leguma care „mănâncă” zahărul din organism, pentru că este foarte bogată în fibre vegetale, care împiedică absorbţia zaharurilor şi reduc secreţia de insulină.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Există un semn care anunţă demenţa Alzheimer înainte de pierderea memoriei. Descoperirile cercetatorilor

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Ținutele pe care le-am creat la concertele mele sunt unicate". Loredana Groza, despre cele mai iconice ținute ale sale. Ce face cu hainele pe care nu le mai poartă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies