Laura Cosoi iti recomanda o reteta simpla: conchiglie cu iaurt, mazare si chilli!

Laura Cosoi iti recomanda o reteta simpla: conchiglie cu iaurt, mazare si chilli!
Laura Cosoi iti recomanda o reteta simpla: conchiglie cu iaurt, mazare si chilli!

Ingredientele mixate iti rasfata pur si simplu papilele gustative si merita testata. Laura Cosoi te invata sa prepari o superreteta.

 

Laura prezinta pe blogul sau o reteta pe care a preparat-o pentru prima oara.
"Am ales o reteta foarte usor de realizat in cel mai scurt timp si nu am mai mancat ceva atat de bun de multa vreme. Ingredientele mixate iti rasfata pur si simplu papilele gustative si merita testata. Start gatit!
Ingrediente:
- 500g iaurt grecesc;
- 150 ml ulei de masline;
- 2 catei de usturoi;
- 500g mazare (la conserva);
- 60g muguri de pin;
- 2 lingurite fulgi de chilli;
- 40g frunze de busuioc proaspat;
- 240g feta
- sare si piper
Mod de Preparare:
Pune intr-un blender 350 g
mazare, iaurtul, doar 90 ml din uleiul de masline si cei doi catei de usturoi pisati. Amesteca-le bine si apoi toarna compozitia intr-un bol.
Pune pastele la fiert, dar nu le lasa foarte mult pentru ca trebuie sa fie “al dente”. Pana fierb pastele pune intr-o cratita mica restul uleiului de masline si apoi adauga mugurii de pin cu fulgii de chilli. Lasa compozitia pe foc circa 3-4 minute dar amesteca continuu pana cand uleiul devine rosiatic.
Dupa ce pastele au fiert, se strecoara bine si apoi se rastoarna treptat in bol peste sosul din iaurt. Adauga restul de mazarea, uleiul cu mugurii de pin, branza feta si frunzele de busuioc.", scrie Laura pe blog.

Laura prezinta pe blogul sau o reteta pe care a preparat-o pentru prima oara.

"Am ales o reteta foarte usor de realizat in cel mai scurt timp si nu am mai mancat ceva atat de bun de multa vreme.

Ingredientele mixate iti rasfata pur si simplu papilele gustative si merita testata. Start gatit!

Ingrediente:

- 500g iaurt grecesc;
- 150 ml ulei de masline;
- 2 catei de usturoi;
- 500g mazare (la conserva);
- 60g muguri de pin;
- 2 lingurite fulgi de chilli;
- 40g frunze de busuioc proaspat;
- 240g feta
- sare si piper

Mod de Preparare:

Pune intr-un blender 350 g mazare, iaurtul, doar 90 ml din uleiul de masline si cei doi catei de
usturoi pisati. Amesteca-le bine si apoi toarna compozitia intr-un bol.Pune pastele la fiert, dar nu le lasa foarte mult pentru ca trebuie sa fie “al dente”. Pana fierb pastele pune intr-o cratita mica restul uleiului de masline si apoi adauga mugurii de pin cu fulgii de chilli. Lasa compozitia pe foc circa 3-4 minute dar amesteca continuu pana cand uleiul devine rosiatic.Dupa ce pastele au fiert, se strecoara bine si apoi se rastoarna treptat in bol peste sosul din iaurt.
Adauga restul de mazarea, uleiul cu mugurii de pin, branza feta si frunzele de busuioc.", scrie Laura pe blog.

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Doliu în prima zi de Crăciun, în lumea folclorului din România! Ion Drăgan a murit!

Ce trebuie să faci neapărat în 2025, în funcție de zodie! Mai ai doar câteva zile la dispoziție

Doliu în lumea folclorului din România! Ion Drăgan a murit chiar în prima zi de Crăciun

Ion Drăgan a murit în prima zi de Crăciun. Ce s-a întâmplat cu artistul în ultimele ore: "Muzica populară românească a pierdut un mare nume, un artist dedicat și un om care a trăit prin și pentru cântec"

O bunicuță a sfâșiat inimile de sărbători. Lecția importantă oferită de un grup de colindători care au ajuns la poarta ei

Veronica izbucnește în lacrimi după ce s-a întâlnit cu familia lui Ahmed. Ce a pățit concurenta „Casa iubrii”

Explozie pe Autostrada A1! Un camion plin cu GPL a sărit în aer după un accident cu un TIR. Imagini șocante


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies