Jocul erotic care a cucerit femeile de pe tot Globul a ajuns și în România! Noua practică sexuală care șochează! Tu ai încerca așa ceva?


Jocul erotic care a cucerit femeile de pe tot Globul a ajuns și în România! Noua practică sexuală care șochează! Tu ai încerca așa ceva?

Atunci când vine vorba de amor, specialiștii în relațiile de cuplu spun că este necesară condimentarea relației în dormitor, mai ales când peste iubirea celor doi au trecut cel puțin trei ani. Jocul erotic ce a cucerit cuplurile și femeile, deopotrivă, din toată lumea, a ajuns și în România. Se numește "Am putea fi prinşi" și pune la încercare imaginația celor doi parteneri. Terapeuții spun că poate salva multe relații aflate în impas.

Pe lista tipurile de practici amoroase recomandate de sexologi și de terapeuți în relațiile de cuplu se regăsesc mai multe "provocări". Printre ele, "am putea fi prinși", care aduce un plus de adrenalină partenerilor.

Amor din obligație - Nu ai nevoie de ocazie pentru a face sex. Dacă îl faci doar pentru că trebuie ai foarte multe șanse să îți întărești relația. În plus, sexul este foarte bun pentru a scăpa de stres și tensiune.

Amor care implică toate simțurile - Legați-vă la ochi, puneți-vă căști care împiedică zgomotele și rămâneți complet silenţioşi.

Amor de tipul "am putea fi prinși" - Nu îți spunem să mergi în toaleta restaurantului, însă încercați să ieșiți din zona de confort. De exemplu, faceți sex cu lumina aprinsă sau în mijlocul sufrageriei.

Sex fără...sex - Experții sunt de acord că intensitatea săruturilor și a atingerilor se poate pierde în relațiile pe termen lung. De aceea, renunţă la sex și încearcă să te concentrezi doar pe preludiu.

Amor întreaga zi- Începe de dimineață, trimițându-i mesaje sexy partenerului. Continuă întreagă zi iar la sfârșitul zilei vei avea parte de acțiune de calitate, scrie girly.ro.

 

Citeste si: Carmen Tănase, de urgență, la spital. Dezvăluiri cutremurătoare!

Citeste si: Planta care tratează cancerul și peste 150 de alte boli. Miracolul naturii

Citeste si: Semne care îţi arată că ai în casă spiritul unui om mort. Trebuie să ai mare grijă!

Citeste si: Horoscop joi, 18 iulie. Lacrimi amare pentru două zodii! Se despart de dragostea vieții lor

Citeste si: Planta care tratează cancerul și peste 150 de alte boli. Miracolul naturii


Citește și:

Planta care tratează cancerul și peste 150 de alte boli. Miracolul naturii

Cât de mult s-a îngrășat Diana Dumitrescu în cele 7 luni de sarcină

Ce înseamnă dacă visezi un fost iubit

10 alimente care reduc tensiunea arterială! Recomandările nutriționistului Gianluca Mech

Ce să faci imediat dacă îți muști limba sau îți spargi un dinte? Sfaturile medicului Adrian Mina

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de miercuri, 23 septembrie 2020. Anunțul ANM: Temperaturile încep să crească!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri