Iti place tortul de biscuiti? Uite cum sa prepari o reteta simpla!

Iti place tortul de biscuiti? Uite cum sa prepari o reteta simpla!
Iti place tortul de biscuiti? Uite cum sa prepari o reteta simpla!

Aceasta reteta de tort de biscuiti este gata in mai putin de o ora. Iata cum se prepara.

 

Ingrediente
500 gr biscuiti petit beurre
200- 250ml lapte
100 gr unt
100 gr nuci macinate
50 gr zahar pudra
50 gr cacao
50 gr ciocolata topita
esenta de rom
esenta de vanilie
Mod de preparare
1. Intr-un castron rupem biscuitii bucati, nu foarte mici. In alt castron frecam untul cu zaharul pudra pana devine spuma si dam de o parte. Punem nucile macinate peste biscuiti, adaugam cacaua proaspat cernuta si ciocolata topita apoi amestecam usor.
2. Turnam treptat laptele si amestecam dupa fiecare portie de lichid, pana obtinem o compozitie umeda.
Este posibil sa nu fie nevoie de toata cantitatea de lapte, functie de calitatea biscuitilor.
3. Incorporam crema de unt si zahar, apoi esentele. Punem totul intr-un recipient cu pereti inalti, pudrat cu cacao si cativa fulgi de ciocolata. Dam la frigider pana a doua zi.
4. Rasturnam tortul pe un platou si il pudram cu cacao si fulgi de ciocolata.
Taiem tortul cu un cutit cu lama subtire si lata.
Sursa: Gustos.ro

Ingrediente

500 gr biscuiti petit beurre
200- 250ml lapte
100 gr unt
100 gr nuci macinate
50 gr zahar pudra
50 gr cacao
50 gr ciocolata topita
esenta de rom
esenta de vanilie

Mod de preparare

1.

Intr-un castron rupem biscuitii bucati, nu foarte mici. In alt castron frecam untul cu zaharul pudra pana devine spuma si dam de o parte. Punem nucile macinate peste biscuiti, adaugam cacaua proaspat cernuta si ciocolata topita apoi amestecam usor.

2. Turnam treptat laptele si amestecam dupa fiecare portie de lichid, pana obtinem o compozitie umeda. Este posibil sa nu fie nevoie de toata cantitatea de lapte, functie de calitatea biscuitilor.


3. Incorporam crema de unt si zahar, apoi esentele. Punem totul intr-un recipient cu pereti inalti, pudrat cu cacao si cativa fulgi de ciocolata. Dam la frigider pana a doua zi.

4. Rasturnam tortul pe un platou si il pudram cu cacao si fulgi de ciocolata. Taiem tortul cu un cutit cu lama subtire si lata.

Sursa: Gustos.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Alina Pușcaș, strigăt de ajutor pe rețelele de socializare: „Încerc să nu îmi pierd speranța.”

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Soțul Teodorei Marcu nu mai e om, la jumătate de an de când tânăra a fost ucisă! Ce se întâmplă cu el. Dezvăluiri cutremurătoare: „Din ce în ce mai greu…”

CE S-A ÎNTÂMPLAT cu noua concurentă și Lia în vestiar: "A intrat în spatele meu și mi-a zis că...". Prezentatoarea TV a auzit totul abia acum: "Nu am avut niciun gând să-i fac rău". Corina susține că Lia i-a făcut același lucru când a intrat în emisiune

VIDEO Horoscop Capricorn 2026. Nativii zodiei se pot îndrăgosti fulgerător. Thomas Rob: „Pot să intervină anumite relații din acestea care să vă taie răsuflarea.”

Imagini spectaculoase de la nunta celebrului Feyyaz Şerifoğlu, protagonistul serialului "Fata de la fereastră"! Iată cine este soția îndrăgitului actor

Breaking news pentru românii cu probleme de sănătate!


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies