Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie: Vibraţiile şi consecinţele vizibile ale lui Marte în casa morţii!


Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie: Vibraţiile şi consecinţele vizibile ale lui Marte în casa morţii!

Afirmatia facuta la inceput de saptamana in contextul evenimentelor din planul social care aveau sa configureze principalele naunte.

Afirmatia facuta la inceput de saptamana in contextul evenimentelor din planul social care aveau sa configureze principalele naunte ale intervalului 25 – 31 Martie a.c. si nu numai, pentru toate constelatiile: “In planul evenimentelor sociale vom asista pe intreg parcursul saptamanii la vesti soc care prin nuanta lor risca sa ne destabilizeze latura emotionala si care pot avea legatura cu trecerea in nefiinta a unor personalitati in conformitate cu astrograma Romaniei.”

Kfetele.ro

   Astfel, nu intamplator factorii declansatori au inceput sin 21 Martie a.c. vom asista in continuare la acelasi gen de stiri, evenimente si nuante care sa aduca in prim planul opiniei publice cazurile mediatizate cum au fost: starea de sanatate si interventiile chirugicale ale solistei Andrea Balan, accidentarile organice, infarctul fostului premier Mihai Tudose, moartea cinefilului Nae Caramfil, deasemenea nu este intamplatorare decesul la varsta de 82 de ani, al celebrei creatoare de moda, Zina Dumitrescu.

   Practic vibratiile din astrograma Romaniei prin configuratiile de la ora actuala asa cum mentionam, pentru intervalul 21 Martie – 11 Aprilie, sunt normalitati in plin proces de desfasurare si manifestare simbolistica. Daca vom da atentie la tot cumulul de evenimente mediatice, cazul adolescentei din judetul Bacau care si-a omorat mama, barbatul din judetul Neamt care si-a omorat soacra si fiul, apoi a dat foc la casa in care acestia locuiau, numarul mare de crime si incidente, nu sunt altceva decat tipare ale Universului pentru acest interval ca forma de manifestare.

Important este cine si cum le decripteaza!

Citeste si: Povestea neștiută a Zinei Dumitrescu. A fost căsătorită de trei ori şi a refuzat-o pe Elena Ceauşescu

Citeste si: Andreea Bălan, din nou operată! Vedeta, nevoită să mai suporte cel puțin încă o intervenție chirurgicală DEZVĂLUIRI

Citeste si: Cătălin Botezatu, dărâmat de durere! Cum a reacţionat atunci când a aflat că Zina Dumitrescu a murit

   Iata cum se explica totul si facusem mentiunea in interventiile mele on-line, despre toate aceste evenimente care vor urma in perioada urmatoare chiar de la sfarsitul lunii Februarie a.c. Cazuistici complexe si aspecte care prin nuanta si incarcatura lor emotioanala ne vor soca, fie ca ne palce sau nu dar in acelasi timp sunt file din simbolistica astrologica care dincolo starile emotionale negative, scot la suprafata acele nuante care pot fi descifrate la un anumit moment, pentru planul evolutiv si momentul in care ne aflam la un moment dat. Ca ne sperie sau nu? Aceste “revelatii” va trebui sa le privim ca o forma de adaptabilitate la urmatoarele evenimente din jurul nostru. Pentru ca fara latura adaptabilitatii nu facem fata evolutiei, evenimentelor cotidiene aflate intr-o permanenta schimbare si care actioneaza sub impusul unei treceri a timpului in viteza!

Citeste si: Membrii trupei britanice Her's şi managerul lor au murit

Citeste si: Jurnalistul Ovidiu Oanţă este în doliu: ”Dumnezeu sa te ierte, prieten drag”

Citeste si: Mariana Cojocaru, horoscop APRILIE 2019! Începe perioada de transformare, iertare şi purificare a zodiilor- previziuni complete pentru kfetele.ro

   Nu vor lipsi ca evenimente majore, confirmari pentru final de luna Martie dar si prima parte din luna Aprilie a.c. o serie de arestari soc, care prin nuantele lor vor starni perturbatii la nivel social si nemultumirile unora dar si satisfactia altora. Nemultumirile transportatorilor care pot degenare in stari conflictuale dar fara solutionari. Nu intamplatoar, raporturile si relatiile internationale au fost controversate dincolo de vointa noastra si iata cum in criticile opiniei publice aspectele au fost vizibile. Ori la acest capitol, faceam mentiune la aceste evenimente de aici si acum, de la finalul anului 2018. Cu toate acestea, va trebui sa iau in calcul ca vor fi oscilatii si divergente puternice si la nivelul scenei politice iar acest aspect va fi vizibil.

   Ramane sa vedem in ce directie si cum prezenta planetei Marte afectate in semnul mortii si casa care produc evenimentele la care am asistat in ultima perioada, vor influenta in continuare alte nuante problematice existentiale si evident, decesul unor personalitati sau problemele de sanatate ale acestora.


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiac CHINEZESC saptamanal 1-7 APRILIE 2019. Un nou MESAJ INTELEPT de primavara!

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

Andreea Bălan, din nou operată! Vedeta, nevoită să mai suporte cel puțin încă o intervenție chirurgicală DEZVĂLUIRI

Cum au fost ultimele clipe din viaţa Zinei Dumitrescu. Directorul azilului in care a stat creatoarea de modă a făcut primele declaraţii

CITEȘTE: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Cifra destinului influențează viața unei persoane. Cum obții bunăstarea prin intermediul numerologiei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri