Cum au fost ultimele clipe din viaţa Zinei Dumitrescu. Directorul azilului in care a stat creatoarea de modă a făcut primele declaraţii


Directorul centrului de recreere pentru bătrâni, Ioan Casian, acolo unde a locuit creatoarea de modă, a spus cum s-au desfășurat ultimele clipe din viața regretatei "Mamei Zina".


In articol:

Citeste si: Cătălin Botezatu, dărâmat de durere! Cum a reacţionat atunci când a aflat că Zina Dumitrescu a murit

Ion Casian a declarat că "Mama Zina" a stat retrasă în cameră în ultimele zile, refuza să mănânce, însă spunea mereu că nu are nevoie de nimic.

Citeste si: Mariana Cojocaru, horoscop APRILIE 2019! Începe perioada de transformare, iertare şi purificare a zodiilor- previziuni complete pentru kfetele.ro

Citeste si: Cristina Mihaela, primele declaraţii după ce a aflat ca Zina Dumitrescu a murit

Citeste si: Povestea neștiută a Zinei Dumitrescu. A fost căsătorită de trei ori şi a refuzat-o pe Elena Ceauşescu

"Practic de două zile a stat în cameră la dânsa, a stat în pat. Am încercat să îi dăm de mâncare. Se uita la televizor și era abătută. Am întrebat-o dacă are nevoie de ceva și spuneam mereu că este foarte bine. Nu era deloc bine. Am întrebat-o de foarte multe ori ce o supără și dacă are nevoie de ceva, dar îmi spunea că nu ar enevoie de nimic. Tot așa un gest care mi s-a părut anormal a fost că acum câteva zile a venit Dana Androne și Valentina Pelinel și i-au lăsat o pungă cu fructe și nu a vrut să le ia. S-a bucurat că a văzut-o pe Valentina și pe Dana. Ele au venit foarte des în ultima perioadă. I-am făcut perfuzii, tot ce trebuia să facem în această situație. Din păcate, dânsa nu demult a decedat.

În urmă cu treizeci de minute.", a declarat Ion Casian, pentru Star Magazine.

Cătălin Botezatu a izbucnit în lacrimi atunci când a auzit veste cumplită că Zina Dumitrescu a murit.

"Este o veste tristă, am aflat acum zece minute, mi s-a spus că nu a murit, că încă erau la spital, o resuscitau. Nu cred aşa ceva! A fost unul din oamenii care i-a făcut viaţa mai frumoasă (n.r.

Ioan Casian). Poate că noi nu am fost tot timpul acolo, poate că am fost prea puţin, acum e destul de delicat, nu ştiu, iertaţi-mă, nu ştiu ce să vă mai spun", a spus Cătălin Botezatu.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Zina Dumitrescu a murit din cauza depresiei! "Fiul ei a venit prea târziu”

Theo Rose a dat cărțile pe față! Cu ce bărbat din showbiz s-ar mărita: ”Îl iubesc de mică”

Cătălin Botezatu, dărâmat de durere! Cum a reacţionat atunci când a aflat că Zina Dumitrescu a murit

Cum faci cel mai pufos CHEC de POST! Nici nu zici că nu are lapte şi ouă

Mariana Cojocaru, horoscop APRILIE 2019! Începe perioada de transformare, iertare şi purificare a zodiilor - previziuni complete pentru kfetele.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 14 aprilie 2021! Află ce zodie achiziționează o casă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri