Mariana Cojocaru, horoscop APRILIE 2019! Începe perioada de transformare, iertare şi purificare a zodiilor - previziuni complete pentru kfetele.ro


Mariana Cojocaru, horoscop APRILIE 2019! Începe perioada de transformare, iertare şi purificare a zodiilor - previziuni complete pentru kfetele.ro.


In articol:

Mariana Cojocaru, horoscop APRILIE 2019!

Berbec: Marte, patronul vostru astral părăsește zodia Taurului și intră în Gemeni. Cum Mercur a revenit la sentimente mai bune în Pești, veți fi între ciocan și nicovală în iubire, comunicarea cu cei din jur. Puteți fi trădați, controlați de autorități, inclusiv poliție, partenerii de viață și de muncă.

Se pare că perioada aceasta tensionată vă poate veni de hac și vă poate da peste cap întreg destinul.

Taur- Venus în Pești va face aspect de cuadratură cu Marte care va intra într-o altă zodie dublă: Gemeni. În Vărsător va fi celălalt patron al vostru Luna Albă. Cum acolo e și Luna Neagră cineva joacă ALBA-NEAGRA cu viața voastră.

Karma personală cu care ați venit pe pământ îmi indică cine și cum vă trădează în carieră, în dragoste sau cine vă poate lăsa fără bani înainte de sărbătorile pascale.Accidente

Citeste si: HOROSCOP Camelia Pătrășcanu până duminică. Taurii au o săptămână valoroasă, Leii au discuţii intense joi şi vineri

Citeste si: Maria Ghiorghiu face o nouă previziune care îţi dă fiori. "Ies valuri înalte de fum!"

Citeste si: Horoscop VENUS ÎN PEŞTI 26 martie – 20 aprilie 2019. Iarăşi se schimbă macazul în relaţii şi amor! Ce aduce pentru zodia ta?

Gemeni- Războinicul și agresivul Marte vă pune cuțitul în spate, dacă nu sunteți atenți. Intervenții chirurgicale, tăieturi, luxații, accidente domestice la munci agricole și nu numai(accidente de muncă, etc.). Chiar dacă Mercur și-a reluat mersul direct și vi se parte că efectele lui nu se mai simt, simțiți-l acum cât de puternic este Marte(malefic)! E important ce aspect face Marte și pe harta natală.


Abonează-te pe

Citește și:

HOROSCOP MINERVA pentru toată primăvara. O zodie renaște din propria cenușă, alta apelează la soluții extreme

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Astrologul Mariana Cojocaru a vorbit despre Andreea Bălan

Mihai Voropchievici a făcut ANUNȚUL! Zodia care își schimbă viața pentru totdeauna în următoarea perioadă

HOROSCOP. Cuplurile perfecte: aceste perechi de zodii sunt atât de puternice încât nimic nu le stă în cale

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Adina Halas a spus totul! Ce i-a cumpărat George Burcea iubitei lui, Viviana Sposub: „ Cea mai tare informație ever”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri