Cristina Mihaela, primele declaraţii după ce a aflat ca Zina Dumitrescu a murit


România este in doliu! Celebra creatoare de modă Zina Dumitrescu s-a stins din viaţă la 82 de ani.


In articol:

Cristina Mihaela a postat pe pagina personală de Facebook o fotografie împreună cu Zina Dumitrescu, la care a scris câteva cuvinte de regret.

"Odihneşte-te în pace mama Zina! Ai adus adus atat de multă frumusete si stralucire in lumea modei! Drum lin catre cer", a scris Cristina Mihaela.

Cătălin Botezatu a izbucnit în lacrimi atunci când a auzit veste cumplită că Zina Dumitrescu a murit.

"Este o veste tristă, am aflat acum zece minute, mi s-a spus că nu a murit, că încă erau la spital, o resuscitau. Nu cred aşa ceva! A fost unul din oamenii care i-a făcut viaţa mai frumoasă (n.r. Ioan Casian). Poate că noi nu am fost tot timpul acolo, poate că am fost prea puţin, acum e destul de delicat, nu ştiu, iertaţi-mă, nu ştiu ce să vă mai spun", a spus Cătălin Botezatu.

Citeste si: Povestea neștiută a Zinei Dumitrescu. A fost căsătorită de trei ori şi a refuzat-o pe Elena Ceauşescu

Ion Casian a declarat că "Mama Zina" a stat retrasă în cameră în ultimele zile, refuza să mănânce, însă spunea mereu că nu are nevoie de nimic.

"Practic de două zile a stat în cameră la dânsa, a stat în pat. Am încercat să îi dăm de mâncare. Se uita la televizor și era abătută. Am întrebat-o dacă are nevoie de ceva și spuneam mereu că este foarte bine. Nu era deloc bine. Am întrebat-o de foarte multe ori ce o supără și dacă are nevoie de ceva, dar îmi spunea că nu ar enevoie de nimic. Tot așa un gest care mi s-a părut anormal a fost că acum câteva zile a venit Dana Androne și Valentina Pelinel și i-au lăsat o pungă cu fructe și nu a vrut să le ia. S-a bucurat că a văzut-o pe Valentina și pe Dana. Ele au venit foarte des în ultima perioadă. I-am făcut perfuzii, tot ce trebuia să facem în această situație. Din păcate, dânsa nu demult a decedat. În urmă cu treizeci de minute.", a declarat Ion Casian.


Abonează-te pe

Citește și:

Povestea neștiută a Zinei Dumitrescu. A fost căsătorită de trei ori şi a refuzat-o pe Elena Ceauşescu

Imagini șocante! O vedetă din România cântărește cât un COPIL!

Cum au fost ultimele clipe din viaţa Zinei Dumitrescu. Directorul azilului in care a stat creatoarea de modă a făcut primele declaraţii

Zina Dumitrescu a murit din cauza depresiei! "Fiul ei a venit prea târziu”

Cătălin Botezatu, dărâmat de durere! Cum a reacţionat atunci când a aflat că Zina Dumitrescu a murit

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic sâmbătă, 23 ianuarie 2021! O zodie are probleme în familie!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri