Invata sa prepari cea mai delicioasa reteta de biscuiti cu unt si lamaie! Sunt deliciosi!

Invata sa prepari cea mai delicioasa reteta de biscuiti cu unt si lamaie! Sunt deliciosi!
Invata sa prepari cea mai delicioasa reteta de biscuiti cu unt si lamaie! Sunt deliciosi!

Biscuiti crocanti cu unt si aroma fina de lamaie, dupa o reteta Jamie Oliver. Ingredientele sunt suficiente pentru 30 de biscuiti.

 

Ingrediente:
125 g unt, la temperatura camerei
100 g zahar
1 ou
200 g faina
coaja de la 2 lamai mari
un sfert de lingurita praf de copt
un praf de sare
3 linguri zahar brun
Mod de preparare:
Untul se bate spuma cu zaharul folosind un mixer. Se adauga oul si se amesteca pana capata o consistenta pufoasa, aerata. Se incorporeaza faina, coaja de lamaie, praful de copt si sare. Se amesteca pana cand rezulta un aluat tare. Se modeleaza minge si se da la rece, intr-un castron acoperit cu folie alimentara.
Dupa doua ore de stat la rece, cuptorul se preincalzeste la 180 de grade Celsius. Aluatul se intinde foaie (0,5 cm grosime) pe blatul tapetat cu faina, cu un sucitor.
Folosind o forma rotunda pentru prajituri sau un pahar mai mic se decupeaza biscuiti din aluat. Se asaza intr-o tava intinsa, unsa cu putin unt. Deasupra se presara zahar brun si se dau la cuptor 10-12 minute, pana devin aramii pe margine.
Cand sunt gata, se scot pe un gratar si se lasa la racit.
Sursa: feellikecooking.ro

Ingrediente:

125 g unt, la temperatura camerei
100 g zahar
1 ou
200 g faina
coaja de la 2 lamai mari
un sfert de lingurita praf de copt
un praf de sare
3 linguri zahar brun

Mod de preparare:


Untul se bate spuma cu zaharul folosind un mixer.

Se adauga oul si se amesteca pana capata o consistenta pufoasa, aerata. Se incorporeaza faina, coaja de lamaie, praful de copt si sare. Se amesteca pana cand rezulta un aluat tare. Se modeleaza minge si se da la rece, intr-un castron acoperit cu folie alimentara.

Dupa doua ore de stat la rece, cuptorul se preincalzeste la 180 de grade Celsius. Aluatul se intinde foaie (0,5 cm grosime) pe blatul tapetat cu faina, cu un sucitor.


Folosind o forma rotunda pentru prajituri sau un pahar mai mic se decupeaza biscuiti din aluat. Se asaza intr-o tava intinsa, unsa cu putin unt. Deasupra se presara zahar brun si se dau la cuptor 10-12 minute, pana devin aramii pe margine.

Cand sunt gata, se scot pe un gratar si se lasa la racit.

Sursa: feellikecooking.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Mihai Gâdea, amintiri din copilărie și adolescență „Nu eram cuminte”

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Vești de ultimă oră despre starea lui Dan Petrescu. Fiicele lui au venit de urgență în țară: „A slăbit 30 de kilograme”

Fanii emisiunii Casa Iubirii sunt în șoc după aceste declarații INCENDIARE: "Vreau să înțelegeți că...". Ce a putut să spună Roberta despre participarea ei, dar și despre două dintre concurentele din acest sezon: "Puteam să ies câștigătoare"

Mirabela Dauer, deschisă, dar emoționată cu privire la boala de care a suferit! În ce sau în cine și-a pus aceasta bazele, în toată acea perioadă dificilă? "Am învățat să nu mai ofer atât de mult suflet!"

El a fost și va rămâne marea iubire a celebrei Hande Ataizi, care joacă rolul Cana în serialul "Fata de la fereastră"! Iată cu cine a fost căsătorită îndrăgita actriță

Zece studenți arși de vii într-un incendiu devastator într-un restaurant! Tragedie de nedescris în Peru


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies