Invata sa prepari briose dieteice cu banane, fara zahar!


Invata sa prepari briose dieteice cu banane, fara zahar!

Aceste briose se prepara repede, sunt gustoase si sanatoase. Iata cum sa le faci.

 

Ingrediente
400 g banane foarte coapte
1 bucati oua
2 bucati albusuri
60 g eritritol cu stevia (eu am folosit LCW)
40 g mix de fibre cu faina de konjac fara carbohidrati NoCarb Noodle
40 g faina de cocos
1 plic praf de copt
1 lingurita aroma de banane
1/2 lingurita vanilie macinata sau semintele unei pastai de vanilie
32 g
banane deshidratate
Etape
Cu ajutorul unui blender, transformam bananele intr-un piure fin.
Adaugam oul, albusurile si eritritolul cu stevia si mixam totul pana cand amestecul si-a marit volumul si a devenit aerat.
Adaugam mixul de fibre, faina de cocos, praful de copt, vanilia macinata si aroma de banane si mixam totul pana la incorporarea tuturor ingredientelor.
Va puteti opri periodic pentru a curata peretii bolului cu ajutorul unei spatule din silicon.
Impartim compozitia, cat se poate de egal, in cele 8 forme de briose. Asezam cateva banane deshidratate peste aluatul din fiecare forma si le presam putin cu degetele. Aluatul rezultat nu o sa fie foarte fluid, de aceea va recomand sa folositi o lingura pentru distribuirea compozitiei. In cazul in care compozitia nu s-a distribuit uniform in interiorul formelor, puteti lovi usor tava metalica de masa.
Acest lucru va ajuta si la eliminarea bulelor de aer din compozitie.
Coacem briosele in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius timp de 40-45 de minute sau pana cand briosele au devenit aurii la suprafata.
Sursa: DulciurileNuIngrasa.ro

Ingrediente

400 g banane foarte coapte
1 bucati oua
2 bucati albusuri
60 g eritritol cu stevia (eu am folosit LCW)
40 g mix de fibre cu faina de konjac fara carbohidrati NoCarb Noodle
40 g faina de cocos
1 plic praf de copt


1 lingurita aroma de banane
1/2 lingurita vanilie macinata sau semintele unei pastai de vanilie
32 g banane deshidratate

Etape

Cu ajutorul unui blender, transformam bananele intr-un piure fin.

Adaugam oul, albusurile si eritritolul cu stevia si mixam totul pana cand amestecul si-a marit volumul si a devenit aerat.

Adaugam mixul de fibre, faina de cocos, praful de copt, vanilia macinata si aroma de banane si mixam totul pana la incorporarea tuturor ingredientelor. Va puteti opri periodic pentru a curata peretii bolului cu ajutorul unei spatule din silicon.

Impartim compozitia, cat se poate de egal, in cele 8 forme de briose. Asezam cateva banane deshidratate peste aluatul din fiecare forma si le presam putin cu degetele. Aluatul rezultat nu o sa fie foarte fluid, de aceea va recomand sa folositi o lingura pentru distribuirea compozitiei. In cazul in care compozitia nu s-a distribuit uniform in interiorul formelor, puteti lovi usor tava metalica de masa. Acest lucru va ajuta si la eliminarea bulelor de aer din compozitie.

Coacem briosele in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius timp de 40-45 de minute sau pana cand briosele au devenit aurii la suprafata.

Sursa: DulciurileNuIngrasa.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ion Șmecherul s-a stins din viață foarte tânăr! Câți ani avea, de fapt, protejatul familiei Sterp

Monica Gabor și Mr. Pink au pus iar ”paie pe foc”! Cum i-au surprins paparazzi

Tușești sau ai gâtul iritat? Sfaturi esenţiale pentru a trece cu bine peste iarnă

DESCOPERĂ: 5 tipuri de paltoane pentru femei și cum să le porți corect

DESCOPERĂ: Cine este CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU. Biografie: data nașterii, vârstă, copilărie, de ce nu s-a însurat

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

Prognoza modei cu Irisha. Soare sau tunete și fulgere pentru ținutele purtate de Andreea Bălan, Cristina Ich, Feli, Iuliana Luciu, Nicole Cherry, Halsey și Monica Bellucci

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri