Invata sa faci paste Cacio e Pepe exact ca in Italia! Ai nevoie de patru ingrediente simple!


Pastele Cacio e Pepe sunt printre cele mai simple, dar si printre cele mai gustoase.

 

Ingrediente pentru patru portii
400g spaghetti
250g de branza italiana Pecorino
100g de parmezan
Piper negru
Sare de mare
Mod de preparare
1. Rade cele doua tipuri de branza.
2. Intre timp, fierbe apa intr-un vas inalt. Pentru 100g de paste ai nevoie de 10g de sare si un litru de apa.
3. Cand apa incepe sa fiarba, adauga sarea, mau putina decat ai pune in mod normal.
4. Adauga pastele si gateste al dente.
5. Cu 1-2 minute inainte ca pastele sa fie gatite, pune un vas deasupra oalei si lasa-l sa se incazeasca.
6. Pune deoparte putina apa in care au fiert pastele.
7. Scurge pastele si transfera-le in vasul incalzit. Adauga branzeturile si apa de la paste amestecand pana cand obtii o consistenta cremoasa. Asezoneaza cu piper din plin.
Sursa

Ingrediente pentru patru portii

400g spaghetti
250g de branza italiana Pecorino
100g de parmezan
Piper negru
Sare de mare

Mod de preparare

1. Rade cele doua tipuri de branza. 

2. Intre timp, fierbe apa intr-un vas inalt. Pentru 100g de paste ai nevoie de 10g de sare si un litru de apa. 

3. Cand apa incepe sa fiarba, adauga sarea, mau putina decat ai pune in mod normal. 

4. Adauga pastele si gateste al dente. 

5. Cu 1-2 minute inainte ca pastele sa fie gatite, pune un vas deasupra oalei si lasa-l sa se incazeasca. 

6. Pune deoparte putina apa in care au fiert pastele. 

7. Scurge pastele si transfera-le in vasul incalzit. Adauga branzeturile si apa de la paste amestecand pana cand obtii o consistenta cremoasa. Asezoneaza cu piper din plin.

Sursa

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

ANM a modificat prognoza! Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri