Invata sa faci burgeri vegani! Nici nu zici ca nu contin carne!

Invata sa faci burgeri vegani! Nici nu zici ca nu contin carne!
Invata sa faci burgeri vegani! Nici nu zici ca nu contin carne!

Daca nu mananci carne, aceasta reteta de burgeri vegani este delicioasa.

 

"S-au scris atatea despre burgerii vegani, incat orice as incerca sa prezint ca fiind o noutate, este mai mult decat evident ca vastitatea internetului ma va contrazice. Şi totusi, imi iau inima in dinti si va spun atat: best vegan burgers ever are these ones...
Am luat 1/2 cupa seminte de canepa si le-am pus in robotul de bucatarie alaturi de 2 cupe de ciuperci curatate si taiate marunt, 1/2 cupa morcovi maruntiti, 3 linguri seminte de chia, 1 mana frunze de busuioc, 1 lingura tamari, 1 lingurita pudra
de ceapa, cateva fire de marar maruntit, sare si piper dupa gust.
Le-am procesat, apoi le-am modelat sub forma de burger pe care i-am plasat la deshidrator pentru 8- 10 ore.
I-am servit intr-o chifla, alaturi de cea mai simpla maioneza raw vegana pe care am obtinut-o dintr-o cupa de caju inmuiat in prealabil 3-4 ore, 1/2 lingura miere, 2 linguri ulei de masline extravirgin, sucul de la jumatate de lamaie, 1 lingurita mustar dijon, sare si piper dupa gust, apa in functie de consistenta dorita, ingrediente pe
care le-am procesat intr-un blender de mare viteza.
De asemenea, salata verde, vlastarii de mazare, castravetii murati, feliile de ceapa dar si sosul sweet chilli au completat gustul desavarsit al acestui preparat."
Sursa: NicoFota Raw Bakery Cuisine

"S-au scris atatea despre burgerii vegani, incat orice as incerca sa prezint ca fiind o noutate, este mai mult decat evident ca vastitatea internetului ma va contrazice.

Şi totusi, imi iau inima in dinti si va spun atat: best vegan burgers ever are these ones...

Am luat 1/2 cupa seminte de canepa si le-am pus in robotul de bucatarie alaturi de 2 cupe de ciuperci curatate si taiate marunt, 1/2 cupa morcovi maruntiti, 3 linguri seminte de chia, 1 mana frunze de busuioc, 1 lingura tamari, 1 lingurita pudra de ceapa, cateva fire de marar maruntit, sare si piper dupa gust.


Le-am procesat, apoi le-am modelat sub forma de burger pe care i-am plasat la deshidrator pentru 8- 10 ore. 

I-am servit intr-o chifla, alaturi de cea mai simpla maioneza raw vegana pe care am obtinut-o dintr-o cupa de caju inmuiat in prealabil 3-4 ore, 1/2 lingura miere, 2 linguri ulei de masline extravirgin, sucul de la jumatate de lamaie, 1 lingurita mustar dijon, sare si piper dupa gust, apa in functie de consistenta dorita, ingrediente pe care le-am procesat intr-un blender de mare viteza.


De asemenea, salata verde, vlastarii de mazare, castravetii murati, feliile de ceapa dar si sosul sweet chilli au completat gustul desavarsit al acestui preparat."

Sursa: NicoFota Raw Bakery Cuisine

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

4 zodii care intră într-o nouă etapă a vieții în aprilie 2025

Vești proaste pentru Gabriela Cristea! Ce s-a aflat după demisia de la Antena Stars EXCLUSIV

Minerva este condusă astăzi pe ultimul drum! Fratele Gabrielei Dima, detalii exclusive despre înmormântarea de la Arad: „Slujba va fi ținută de cinci preoți” | EXCLUSIV

Legătura specială dintre DJ-ul francez Tagada și Rona Hartner

Cleopatra Stratan, despre locul în care se simte cel mai bine ca acasă! "Mi-a plăcut întotdeauna sistemul ăsta aglomerat, să am ce să fac, să fiu mereu în priză!"

Veronica și Laura, schimb de replici aprige, în Casa iubirii! „Eu nu mai pot! Vreau să mă duc acasă!” Aflați ce se va întâmpla în Gala de duminică, 23 martie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

O mireasă a luat foc în timpul ședinței foto. A ajuns la spital cu răni grave - VIDEO


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies