Invata sa faci burgeri vegani! Nici nu zici ca nu contin carne!

Invata sa faci burgeri vegani! Nici nu zici ca nu contin carne!
Invata sa faci burgeri vegani! Nici nu zici ca nu contin carne!

Daca nu mananci carne, aceasta reteta de burgeri vegani este delicioasa.

 

"S-au scris atatea despre burgerii vegani, incat orice as incerca sa prezint ca fiind o noutate, este mai mult decat evident ca vastitatea internetului ma va contrazice. Şi totusi, imi iau inima in dinti si va spun atat: best vegan burgers ever are these ones...
Am luat 1/2 cupa seminte de canepa si le-am pus in robotul de bucatarie alaturi de 2 cupe de ciuperci curatate si taiate marunt, 1/2 cupa morcovi maruntiti, 3 linguri seminte de chia, 1 mana frunze de busuioc, 1 lingura tamari, 1 lingurita pudra de ceapa, cateva fire de marar maruntit, sare si piper dupa gust.
Le-am procesat, apoi le-am modelat sub forma de burger pe care i-am plasat la deshidrator pentru 8- 10 ore.
I-am servit intr-o chifla, alaturi de cea mai simpla maioneza raw vegana pe care am obtinut-o dintr-o cupa de caju inmuiat in prealabil 3-4 ore, 1/2
lingura miere, 2 linguri ulei de masline extravirgin, sucul de la jumatate de lamaie, 1 lingurita mustar dijon, sare si piper dupa gust, apa in functie de consistenta dorita, ingrediente pe care le-am procesat intr-un blender de mare viteza.
De asemenea, salata verde, vlastarii de mazare, castravetii murati, feliile de ceapa dar si sosul sweet chilli au completat gustul desavarsit al acestui preparat."
Sursa: NicoFota Raw Bakery Cuisine

"S-au scris atatea despre burgerii vegani, incat orice as incerca sa prezint ca fiind o noutate, este mai mult

decat evident ca vastitatea internetului ma va contrazice. Şi totusi, imi iau inima in dinti si va spun atat: best vegan burgers ever are these ones...

Am luat 1/2 cupa seminte de canepa si le-am pus in robotul de bucatarie alaturi de 2 cupe de ciuperci curatate si taiate marunt, 1/2 cupa morcovi maruntiti, 3 linguri seminte de chia, 1 mana frunze de busuioc, 1 lingura tamari, 1 lingurita pudra de ceapa, cateva fire de marar maruntit, sare si piper dupa gust.


Le-am procesat, apoi le-am modelat sub forma de burger pe care i-am plasat la deshidrator pentru 8- 10 ore. 

I-am servit intr-o chifla, alaturi de cea mai simpla maioneza raw vegana pe care am obtinut-o dintr-o cupa de caju inmuiat in prealabil 3-4 ore, 1/2 lingura miere, 2 linguri ulei de masline extravirgin, sucul de la jumatate de lamaie, 1 lingurita mustar dijon, sare si piper dupa gust, apa in functie de consistenta dorita, ingrediente pe care le-am procesat intr-un blender de mare viteza.


De asemenea, salata verde, vlastarii de mazare, castravetii murati, feliile de ceapa dar si sosul sweet chilli au completat gustul desavarsit al acestui preparat."

Sursa: NicoFota Raw Bakery Cuisine

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

VIDEO Mihai Albu, despre relația cu Iulia Albu din prezent. Ce spune designerul despre discuțiile care au existat până acum între ei: „M-am simțit mult timp îndepărtat.”

Ce trebuie să faci neapărat în 2025, în funcție de zodie! Mai ai doar câteva zile la dispoziție

Boala cu care a fost diagnosticat Ion Drăgan. Artistul ar fi trecut prin mai multe operații dificile

Cu ce ACUZAȚII șocante se confruntă Florin Vasilică după moartea lui Ion Drăgan: "Să vă fie rușine! Nici la o astfel de veste tragică nu aveți gram de empatie și sensibilitate? M-au acuzat că..."

Cum s-a transformat Crăciunul în tragedie pentru creatoarea de modă Eli Lăslean și ce eveniment nefericit nu va putea uita vreodată: „A fost cumplit! O suferință pe care n-o poți descrie în cuvinte.”

La ce concluzie au ajuns Robert și Lia după camera roșie. Cum va reacționa Filip: ,,Ești îndrăgostită”

A murit cunoscutul om de afaceri gălățean, Corneliu Istrate


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies