Inghetata de vanilie cu toping de sirop de artar! Reteta de preparat in fiecare weekend!


Este inghetata care se prepara in casa cel mai rapid. Evitati pe cat se poate inghetata din comert.

 

Ingrediente:
– 3 oua
– 6 linguri de zahar
– 3-4 plicuri de zahar vanilat
– 750 ml lapte dulce
Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga laptele si se pune vasul pe foc. Se amesteca in continuare pe foc pana ajunge la consistenta smantanei. Se adauga zaharul vanilat.
Se raceste rapid in chiuveta cu apa rece si se da la congelator pentru circa patru ore, timp in care se scoate si se mai amesteca de doua ori.
Se serveste cu toping de sirop de artar, sau cu alte topinguri care va sunt pe plac: fructe din dulceata, ciocolata rasa etc.
Sursa: Curademiere

Ingrediente:

– 3 oua
– 6 linguri de zahar
– 3-4 plicuri de zahar vanilat
– 750 ml lapte dulce

Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga laptele si se pune vasul pe foc. Se amesteca in continuare pe foc pana ajunge la consistenta smantanei. Se adauga zaharul vanilat.

Se raceste rapid in chiuveta cu apa rece si se da la congelator pentru circa patru ore, timp in care se scoate si se mai amesteca de doua ori.

Se serveste cu toping de sirop de artar, sau cu alte topinguri care va sunt pe plac: fructe din dulceata, ciocolata rasa etc.

Sursa: Curademiere

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Cristina Șișcanu, desființată de fani după ce a ieșit așa din casă: „Cu ce am greșit?”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri