Ingredientele mediteraneene ca lamaia, oregano si branza feta, transforma puiul la cuptor intr-o reteta spectaculoasa.
Ingrediente:
Copanele de pui
Sare si piper
Pudra de usturoi
Oregano
Zeama de lamaie
Branza feta rasa
Salata iceberg
Ardei rosu
Ulei de masline
Mod de preparare:
Indeparteaza pielea de pe copanelele de pui.
Marineaza puiul in zeama de lamaie si oregano.
Incalzeste cuptorul. Aseaza intr-o tava in care ai pus in prealabil putin ulei de masline, puiul condimentat cu sare, piper si pudra de usturoi. Pune tava in cuptor pentru 40 de minute.
Dupa ce puiul este bine facut (carnea de langa os nu trebuie sa fie roz) scoate tava din cuptor si aseza pe fiecare copanel branza feta rasa.
Pune din nou puiul la cuptor pentru inca 2-3 minute.
Puiul se serveste cu salata. Foloseste salata iceberg, ardei si daca vrei si anghinare putin fierte. Asezoneaza salata cu zeama de lamaie si ulei de masline.