Incearca cea mai cremoasa reteta! Pui in sos de parmezan si rosii uscate

Incearca cea mai cremoasa reteta! Pui in sos de parmezan si rosii uscate
Incearca cea mai cremoasa reteta! Pui in sos de parmezan si rosii uscate

In mai putin de 30 de minute poti pune pe masa un preparat gustos!

 

Ingrediente:
15 ml de ulei de masline
150 g de piept de pui dezosat taiat in bucati subtiri
2 catei de usturoi maruntiti
Fulgi de ardei iute (chili) dupa gust
60 ml de vin alb sec
170 ml de supa de pui strecurata
120 g de frisca naturala (sau smantana)
60 g de rosii uscate in ulei de masline, taiate marunt
60 g de parmezan ras
Sare si piper dupa gust
Busuioc dupa gust
Mod
de preparare:
Incalzeste uleiul intr-o tigaie la foc mediu si adauga pune puiul la prajit pentru 5 minute, pe fiecare parte. Scoate puiul si lasa-l deoparte.
Pune in aceeasi tigaie usturoiul si chili si amesteca pentru un minut. Adauga apoi vinul si lasa totul sa fiarba putin.
Apoi adauga supa de pui, frisca naturala, rosiile si parmezanul, redu focul si lasa totul sa fiarba pentru 5 minute.
Adauga si puiul in sos, pune sare si piper dupa gust.
Puiul cu sos de parmezan se serveste cu busuioc.
Sursa www.closetcooking.com

Ingrediente:

15 ml de ulei de masline

150 g de piept de pui dezosat taiat in bucati subtiri

2 catei de usturoi maruntiti

Fulgi de ardei iute (chili) dupa gust

60 ml de vin alb sec

170 ml de supa de pui strecurata

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

120

g de frisca naturala (sau smantana)

60 g de rosii uscate in ulei de masline, taiate marunt

60 g de parmezan ras

Sare si piper dupa gust

Busuioc dupa gust

Mod de preparare:

Incalzeste uleiul intr-o tigaie la foc mediu si adauga pune puiul la prajit pentru 5 minute, pe fiecare parte. Scoate puiul si lasa-l deoparte.

Pune in aceeasi tigaie usturoiul si chili si amesteca pentru un minut. Adauga apoi vinul si lasa totul sa fiarba putin.

Apoi adauga supa de pui, frisca naturala, rosiile si parmezanul, redu focul si lasa totul sa fiarba pentru 5 minute.

Adauga si puiul in sos, pune sare si piper dupa gust.

Puiul cu sos de parmezan se serveste cu busuioc.

Sursa www.closetcooking.com

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Adriana Simionescu, primele declarații despre separarea de tatăl fetiței sale, la scurt timp după nuntă. „Viața nu încetează să ne uimească și s-a întâmplat să nu ne mai înțelegem.”

Cum arăta Laura Vicol, acum 10 ani. Imaginile au rămas pe internet, deși ea e acum ”alt om”

Liviu Guță îi dă replica lui Culiță Sterp. Ce l-a deranjat la declarațiile făcute de colegul său de breaslă: „Nu mi se pare corect”

Sebastian Stan a vorbit în română la Festivalul de Film de la Santa Barbara. Actorul, avertizat ca "The Apprentice" nu va câştiga niciun premiu

Ce semne a primit Claudiu Molnar, după decesul soției sale: „A aprins-o în dormitor...”

Cine este și câți ani are Naz Çağla Irmak, actrița care joacă rolul Edanur Karaçamlı în noul serial “Dragoste fără hotare”! Iată cine este iubitul ei și cum au fost surprinși în cea mai recentă vacanță

VIDEO „Ne este foarte frică”. Măcelul din Urziceni. Atacatorii au fost capturați


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies