Horoscopul lunii martie. Pentru aceste zodii, luna martie va fi TRAGEDIE! Vor pierde tot!


Astrologii avertizează nativii a patru zodii, că luna martie va fi o adevărată tragedie. Vor pierde tot, le va fi greu să comunice și se vor simți neînțeleși.


In articol:

Horoscopul lunii martie. Pentru câțiva dintre nativii zodiilor, luna martie va aduce numai rele.

Conjuncțiile dintre planete, alinierile dintre astre precum și mișcările planetelor, nu vor fi deloc de partea nativilor Berbec, Rac, Scorpion și Pești. Horoscopul lunii martie relevă faptul că aceste zodii nu vor avea pace pe nici un plan, fie că vorbim despre viața de familie/cuplu, sau despre locul de muncă și câștigurile financiare. Mai mult decât atât, săracii nativi din zodia Pești, vor avea de depășit inclusiv lupte interioare aprigi, care pot duce la răni interioare greu de vindecat.

Citeste si: Horoscop săptămânal 24 februarie- 1 martie 2020. Trei zodii încheie luna în lacrimi

Horoscopul lunii martie pentru zodia BERBEC

Horoscopul lunii martie- tragedie pentru zodii. Despărțiri și depresie
Horoscopul lunii martie- tragedie pentru zodii. Despărțiri și depresie

Pentru Berbeci, luna martie va fi tragedie. Din păcate pentru acești nativi, totul va fi pe dos și nimic nu le va merge bine. Vor lua decizii extrem de proaste care, asemenea unei mișcări de domino, vor duce din rău în mai rău.

Le va fi foarte greu să se redreseze după această perioadă, pentru că vor intra în bucluc la locul de muncă, din cauza faptului că vor fi prezenți doar fizic, însă total neimplicați și dezinteresați, iar în relația de cuplu, lucrurile nu vor fi deloc roz, pentru că își vor proiecta frustrările asupra persoanelor dragi, care în final vor alege să plece. După despărțire, este important să vă luați o perioadă de vindecare, pentru a vă asigura că nu răniți și alte persoane!

Horoscopul lunii martie pentru zodia RAC

Horoscopul lunii martie- tragedie pentru zodii. Despărțiri și depresie
Horoscopul lunii martie- tragedie pentru zodii. Despărțiri și depresie

Nativii zodiei Rac, vor avea probleme foarte mari în ceea ce privește sănătatea. Din păcate, aceștia vor încerca să îi mulțumească pe cei din jur atât de tare, încât vor uita de ei înșiși. Vor ignora afecțiunile medicale, până când se vor acutiza și vor ajunge chiar spitalizați, sau sub tratamente pe termen lung.

Familia nu va fi alături de ei pentru că, vocali ca de obicei, Racii își vor proiecta frustrările asupra lor și se vor trezi complet singuri, în lupta pentru însănătoșire.

Citeste si: Horoscop 2020. Trei zodii au șanse să devină miliardare în umătorii trei ani

Luna martie va fi tragică și pentru zodia SCORPION

Horoscopul lunii martie- tragedie pentru zodii. Despărțiri și depresie
Horoscopul lunii martie- tragedie pentru zodii. Despărțiri și depresie

Horoscopul lunii martie pentru nativii Scorpion aduce în prim plan probleme financiare. Scorpionii vor fi îngropați în datorii și se vor strădui din răsputeri să trăiască decent în următoarea perioadă, apelând pentru suport moral la toți apropiații. Din păcate, problemele acestora nu se vor rezolva până lunile următoare, când ar putea afla că au primit o moștenire consistentă. Până atunci, însă, vor apela inclusiv la un al doilea loc de muncă pentru a-și putea întreține familia.

Horoscopul lunii martie pentru Pești. Va fi prăpăd!

Horoscopul lunii martie- tragedie pentru zodii. Despărțiri și depresie
Horoscopul lunii martie- tragedie pentru zodii. Despărțiri și depresie

Pentru nativii zodiei Pești, luna martie va fi cea mai proastă perioadă din ultimii ani. Vor simți că nu le merge absolut nimic și vor face sacrificii incomensurabile, fără rezultat însă. Deși la locul de muncă vor avea stabilitate, aceștia vor afla că li s-a micșorat salariul și vor avea multe taxe de plătit, fie că este vorba despre analize de sănătate sau cheltuieli pentru copii. S-ar putea ca dacă nu își gestionează furia, să treacă inclusiv printr-un divorț care va lăsa sechele adânci, pe care nu le vor conștientiza decât cu trecerea timpului. O ceartă mai veche va ieși la suprafață și vor întrerupe legătura cu membrii familiei, așa că va fi o perioadă în care trebuie să fiți atenți la sănătatea mentală, pentru că veți fi predispuși la a intra în depresie.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23- 29 februarie 2020. Cumpene și răscruce de drumuri pentru patru zodii, Mercur retrograd dă planurile peste cap


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop săptămânal 24 februarie - 1 martie 2020. Trei zodii încheie luna în lacrimi

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 - 29 februarie 2020. Cumpene și răscruce de drumuri pentru patru zodii, Mercur retrograd dă planurile peste cap

Mercur a intrat în retrograd. Zodiile vor fi grav afectate!

Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 24 februarie- 1 martie 2020

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a câștigat imunitatea la Asia Express – 21 septembrie 2021. Beneficiile consumului de peşte pentru organism

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul lunii
Parteneri