Mercur a intrat în retrograd. Zodiile vor fi grav afectate!


În intervalul 16 februarie- 9 martie, Mercur intră în retrograd, fapt ce provoacă nehotărâre, tensiuni, probleme de comunicare și o stare generală negativă.


In articol:

Anul acesta, Mercur va intra în retrograd de trei ori. Prima dată, între 16 februarie și 9 martie, a doua între 18 iunie și 12 iulie, iar ultima se petrece între 14 octombrie și 3 noiembrie.

Astrologii subliniază faptul că în aceste perioade, nativii tuturor zodiilor vor manifesta probleme de comunicare, stări generale negative, vor fi nehotărâți și vor avea parte de tensiuni în cuplu.

Mercur a intrat în retrograd. Zodiile vor fi grav afectate!
Mercur a intrat în retrograd. Zodiile vor fi grav afectate!

Citeste si: Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 17- 24 februarie 2020. Două zodii pun punct poveștii de iubire

În ce măsură sunt afectați oamenii de mișcările retrograde ale lui Mercur?

Specialiștii în știință au explicat că aceste mișcări ale lui Mercur sunt guvernate de superstiții și astrologie, două elemente ce încearcă să definească efectele acestei planete asupra oamenilor. Cu toate acestea, cercetătorii menționează că Mercur în retrograd nu afectează planeta și nici zodiile, iar zeul comunicării, Mercurius, este mai mult o fabulă decât o realitate, fiind un subiect controversat și discutabil.

Cum vor fi zodiile afectate și cât de grav va fi?

Conform astrologilor, Mercur este planeta care guvernează comunicarea și tehnologia, iar mișcările sale retrograde, reprezintă mișcări în sens invers, care afectează zonele vieții care au legătură cu cele două arii menționate anterior. Cu toate acestea, specialiștii menționează faptul că acest Mercur în retrograd, va fi cel mai lejer dintre toate cele care vor avea loc anul acesta.

Citeste si: Horoscop. Zodiile care sunt în stare să ucidă atunci când sunt înşelate

Motivul pentru care această mișcaare retrogradă nu ne va afecta așa de tare, este că va fi influențat de pozitivitatea planetei Venus, datorită gradului în care Mercur va staționa. Totuși, trebuie să fim precaute, deoarece logica și capacitatea de a analiza situații sau luarea de decizii,  vor fi afectate. Vor exista neînțelegeri și vom simți că nu putem comunica, că nu vom livra cu exactitate mesajul dorit, iar frustrarea pe aceste teme nu va întârzia să apară.

Mercur a intrat în retrograd. Zodiile vor fi grav afectate!
Mercur a intrat în retrograd. Zodiile vor fi grav afectate!

Nu vom știi ce simțim pentru că emoțiile și intuiția vor fi învăluite de confuzie, minciunile și mincinoșii vor ieși la suprafață, iar persoanele care gândesc o situație prea mult, care sunt paranoice sau anxioase, vor avea probleme foarte mari și ar fi bine să se ajute prin meditație și deopotrivă prin relaxare, înfăptuirea de activități plăcute. Vom fi nehotărâți și tensionați, așa că poate părea că persoanele din jur vor să ne enerveze cu orice preț, dar e important să nu uităm că absolut toți nativii zodiilor se vor simți așa.

Citeste si: Trei zodii se vor îmbogăți în 2020! Berbecii vor avea cea mai bună perioadă din viața lor


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 17 - 24 februarie 2020. Două zodii pun punct poveștii de iubire

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

Trei zodii se vor îmbogăți în 2020! Berbecii vor avea cea mai bună perioadă din viața lor

Cele mai fidele zodii. Cu ele TREBUIE să te căsătorești!

Horoscop rune februarie 2020. Trei zodii dau lovitura pe toate planurile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 23 octombrie 2021. Cum au arătat ţinutele din gală şi cine a luat nota minus… 1

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri