Cele mai fidele zodii. Cu ele TREBUIE să te căsătorești!


Există patru zodii ai căror nativi sunt dornici și deopotrivă predispuși la relații foarte lungi și serioase cu același partener. Aceștia pot sfârși cu partenerul doar la altar, iar fidelitatea și loialitatea îi definesc.


In articol:

Nativii a patru zodii sunt foarte fideli și loiali, fapt ce îi determină să fie partenerii perfecți. Aceștia nu se vor implica într-o relație decât dacă simt potențialul acesteia și dacă va fi de lungă durată, cu posibilitatea de a sfârși la altar.

Fiind cele mai loiale zodii, nu sunt dispuse să schimbe partenerii și sunt caracterizați întru totul de „pentru totdeauna”. Acestea sunt zodiile cu care trebuie să te căsătorești, pentru că nu vei da greș!

Citeste si: Horoscop Cassandra 10- 16 februarie 2020. Surprize uriașe pentru două zodii de Ziua îndrăgostiților

Cele mai fidele zodii. TAUR

Cele mai fidele zodii. Cu ele TREBUIE să te căsătorești!
Cele mai fidele zodii. Cu ele TREBUIE să te căsătorești!

În ceea ce privește nativii zodiei Taur, aceștia sunt adepții relațiilor stabile, de lungă durată ți nu le e teamă să arate asta. Sunt unii din puținii nativi care se țin de cuvânt și nu își încalcă niciodată promisiunile, motiv pentru care te poți baza pe ei în orice situație. Căsnicia alături de un taur va fi una trainică, lipsită de probleme, pentru că sunt nativi stabili și fideli, capabili să își aleagă foarte bine partenerul.

Totodată, aceștia nu iau decizii pripite, se îndrăgostesc foarte greu, dar când își găsesc omul perfect, vor rămâne alături de el pentru totdeauna. Sunt unii dintre nativii cărora nu le e teamă de compromisuri pentru ce simt, cred și iubesc, dar așteaptă aceleași lucruri în schimb, alături de loialitatea și devotamentul pe care și ei le oferă.

Cele mai fidele zodii. RAC

Cele mai fidele zodii. Cu ele TREBUIE să te căsătorești!
Cele mai fidele zodii. Cu ele TREBUIE să te căsătorești!

Una dintre caracteristicile principale ale racilor constă în faptul că sunt foarte familiști. Aceștia rămân șângă persoana iubită indiferent de situație, iar când lucrurile se înrăutățesc, nu abandonează, ci își fac simțită prezența chiar mai mult. Aceștia nu fac promisiuni de dragul de a le face, ci pentru ei sunt literă de lege și, mai mult decât atât, nativii acestei zodii nu trădează niciodată. Deși par nativi duri, lipsiți de suflet, realitatea e că aparențele înșeală pentru că sunt foarte sensibili, emotivi și implicați.

Sunt foarte fideli, iar teama lor supremă este că ar putea fi trădați în dragoste. Această temere, transformă Racul dintr-o persoana extrovertită, într-un introvertit imbatabil, care se gândește prea mult, dar se îndrăgostește pentru totdeauna, nu pentru o perioadă scurtă de timp. Aceștia nu suportă să simtă gelozie sau să fie înșelați, trebuie să fiți precaute pentru că doar așa se poate îndepărta un rac, chiar dacă v-a jurat credință veșnică.

Citeste si: 5 zodii care te rănesc din plăcere. Îți fac rău cu zâmbetul pe buze

Cele mai fidele zodii. FECIOARĂ

Cele mai fidele zodii. Cu ele TREBUIE să te căsătorești!
Cele mai fidele zodii. Cu ele TREBUIE să te căsătorești!

Nativii Fecioară sunt persoane care tânjesc după stabilitate. Viața lor este guvernată de ordine, motiv pentru care nu sunt genul care să accepte relații de scurtă durată, ci se implică total doar când simt că lucrurile pot deveni serioase. Fecioarele sunt foarte altruiste și totodată permisive, pentru că sunt de părere că în viață este imperios necesar să faci compromisuri pentru o fericire bilaterală. Fiind semn de pământ, nativul fecioară este obsedată de perfecțiune, așa că nu concepe să abandoneze o situație, până când nu dă tot ce are, de la afecțiune, până la înțelegere, loialitate și fidelitate. Fire foarte practică, Fecioara este o zodie flexibilă, capabilă să înțeleagă și accepte alte puncte de vedere, cu nativul acestei zodii este foarte greu să te cerți- dacă aduci argumentele potrivite, nu îi e teamă să își recunoască greșelile.

Cele mai fidele zodii. BALANȚĂ

Cele mai fidele zodii. Cu ele TREBUIE să te căsătorești!
Cele mai fidele zodii. Cu ele TREBUIE să te căsătorești!

Balanțele sunt una dintre puținele zodii cărora nu le este teamă de greutăți. Aceștia sunt foarte determinați să lupte pentru lucrurile importante pentru ei, dar așteapă ca partenerul să îi trateze cu aceeași monedă. Își vor alege persoana cu care se vor căsători foarte atent, pentru că nu sunt firi care acceptă cu ușurință schimbarea. Sunt persoane care compară, analizează, toate posibilele variante înaine să ia orice decizie, motiv pentru care nu sunt genul de persoane care să se pripească în alegerea viitorului soț. Este de apreciat că sunt iertătoare și fidele, așa că dacă ai călcat greșit o singură dată, ai foarte mari șanse de reușită în repararea greșelii. Dacă vei avea recidive, nu te aștepta ca o balanță să mai ierte, pentru că nu se uită în urmă, dacă sentimentele lor au dispărut.

Citeste si: Zodiile care au parte de puteri speciale. Ele sunt considerate Femeile lui Dumnezeu!


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Cassandra 10 - 16 februarie 2020. Surprize uriașe pentru două zodii de Ziua îndrăgostiților

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Zodiile care au parte de puteri speciale. Ele sunt considerate Femeile lui Dumnezeu!

Zodiile peste care dă norocul în luna Februarie! Vor deveni părinți!

Horoscop rune februarie 2020. Trei zodii dau lovitura pe toate planurile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

// RAUL TIȘA // Cine este soțul Alinei Ceușan

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri