Zodiile peste care dă norocul în luna Februarie! Vor deveni părinți!


După lungi perioade nefericite, este momentul să strălucească. Nativii zodiilor Taur, Scorpion și Săgetător vor avea reușite extraordinare pe plan familial și vor deveni părinți!


In articol:

Fie că vor avea reușite majore pe plan financiar sau familial, luna Februarie le va aduce numai bucurii unor nativi care vor afla vești uimitoare.

Se pare că astrele s-au aliniat în favoarea lor și s-ar putea să afle că vor deveni părinți. Mai mult decât atât, moștenirile substanțiale pe care le vor primi, îi vor scăpa de toate grijile și problemele, iar pentru acești nativi, singura grijă va fi să se bucure întru totul de aflarea frumoaselor vești.

Citeste si: Horoscop săptămânal 3-9 Februarie 2020! Săptămâna aceasta avem parte de Lună plină în zodia Leu

În luna Februaria, zodia TAUR va fi extrem de norocoasă!

Zodiile peste care dă norocul în luna Februarie! Vor deveni părinți!
Zodiile peste care dă norocul în luna Februarie! Vor deveni părinți!

Nativii zodiei Taur sunt fericiții lunii Februarie, pentru că vor marca reușite pe toate planurile. Aceștia vor câștiga o sumă neașteptată de bani, fie sub forma unei moșteniri, fie sub forma unei case sau a unui apartament primite în dar, fapt ce este de bun augur având în vedere că vor afla că...

devin părinți! Deși la început va fi o perioadă tensionată, pentru că până la urmă, li se va schimba viața, toate aceste gânduri rele trec imediat și se vor bucura de aceasta schimbare. După lungi perioade de încercări, dorința acestora se va îndeplini și spre finalul anului, minunea lor va ajunge pe lume. Afacerile le vor merge bine, vor avea parte de romantism și momente tandre și deopotrivă de toată dragostea persoanei dragi.
Așa că, Taurilor, este momentul să vă bucurați de această perioadă pentru că greul a trecut, acum e momentul vostru!

SĂGETĂTORII culeg roadele muncii lor pe toate planurile!

Zodiile peste care dă norocul în luna Februarie! Vor deveni părinți!
Zodiile peste care dă norocul în luna Februarie! Vor deveni părinți!

Citeste si: Horoscop bani. Zodii care se îmbogățesc în 2020

Nativii zodiei Săgetător au muncit enorm de mult pentru a ajunge aici, iar în luna Februarie culeg roadele muncii lor. În privința locului de muncă, vor avea parte de o promovare și de o majorare a salariului, iar această veste vine numai bine pentru că în 2020 urmează să devină părinți. În următoarele câteva luni vor afla vestea cea mare, iar viața lor se va schimba la 180 de grade. Dacă încă nu ați mers la altar, aceasta este o altă dorință care vi se va îndeplini, pentru că până să aflați că sunteți însărcinată, vi se va adresa întrebarea cea mare la care răspunsul va fi, evident, unul afirmativ. Mereu v-ați văzut în rochie de mireasă, însă anul acesta veți îmbrăca rochia de mireasă în timpul sarcinii, momentul devenind astfel unul mult mai special.

SCORPIONII vor fi luați prin surprindere când vor afla că au un bebeluș.

Zodiile peste care dă norocul în luna Februarie! Vor deveni părinți!
Zodiile peste care dă norocul în luna Februarie! Vor deveni părinți!

În luna Februarie, nativii Scorpion vor afla vestea cea mare. Aceștia, diferit față de ceilalți doi nativi menționați anterior, nu s-au chinuit să aibă un copil și nici nu era ceva planificat, motiv pentru care vor fi luați prin surprindere. Totodată, nu numai că vor fi în culmea fericirii datorită acestei apariții în viața lor, dar vor avea succes și pe plan profesional. Aceștia vor fi cuprinși de un val de idei de afaceri pe care le vor pune în plan și în cursul acestui an își vor permite inclusiv să achiziționeze o locuință mai mare, unde să aibă loc și viitorul

Citeste si: Horoscop rune februarie 2020. Trei zodii dau lovitura pe toate planurile

membru al familiei.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop rune februarie 2020. Trei zodii dau lovitura pe toate planurile

Ce tragedie! Este inuman ce a pățit actrița Oana Sîrbu

Vrei să te implici într-o relație amoroasă cu un Vărsător? Iată ce trebuie să ştii!

Eșecul în dragoste în funcție de zodie! Nativii Rac sunt cei mai sensibili, iar Gemenii, nepăsători!

CITEȘTE: 25 Idei de provocări nebune pentru petreceri și ieșirile cu gașca

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Cât timp fierb macaroanele

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri