Vrei să te implici într-o relație amoroasă cu un Vărsător? Iată ce trebuie să ştii!


Acum că ne aflăm în plin sezon al vărsătorului, dacă ieși la întâlniri cu un bărbat vărsător, trebuie să știi că sunt nativi capricioși, independenți și aproape deloc romantici.


In articol:

Dacă îți dorești să formezi un cuplu cu un vărsător și vrei să știi dacă sunteți compatibili, pe lângă trăsăturile lor de caracter, noi îți dezvăluim ce caută aceștia de la un posibil partener, cum se comportă într-o relație și cu cine

sunt predestinați să fie împreună, așa că, hai să trecem la treabă!

Citeste si: Horoscop Joi, 30 ianuarie! Gemenii dau de necaz, iar racii sunt manipulaţi!

Ce nevoi are un vărsător de la o relație?

Aflați sub simbolul apei, Vărsătorii sunt rebelii zodiacului. Progresivi, inovatori și teribil de capricioși, nativii guvernați de aer sunt atrași de persoane cu suflet revoluționar.

Vărsătorii caută persoane cărora nu le e teamă să își apere convingerile și să lupte pentru propriile valori și, asemenea lor, persoane cărora nu le e teamă să se abată de la reguli. Nativii vărsător se gândesc mreu la imaginea de ansamblu, motiv pentru care schimbarea statutului social va veni daor când aceștia vor găsi o persoane întru totul pe placul lor.

Iată tot ce trebuie să știi dacă vrei să te implici într-o relație amoroasă cu un Vărsător! Nativii acestei zodii sunt foarte independenți.
Iată tot ce trebuie să știi dacă vrei să te implici într-o relație amoroasă cu un Vărsător! Nativii acestei zodii sunt foarte independenți.

Cum se comportă vărasătorii într-o relație?

Pentru că acest semn zodiacal este atât de unic, romantismul pentru ei este, de multe ori, confundat cu prietenia. Așadar, nu te aștepta la ocină romantică, unde să găsești vin roșu și lumânări aprinse pentru că vărsătorul își va exprima afecțiunea în moduri neașteptate. Așa că e mai probabil să participați la un workshop împreună decât să mergeți la cinema, ca toți oamenii.

Mai mult decât orice, vărsătorii țin foarte mult la independența lor.

Timpul petrecut în singurătate este vital pentru acești nativi, iar dacă nu vor avea parte de destul spațiu, se vor revolta cu ușurință. Amintește-ți mereu că vărsătorii sunt foarte loiali convingerilor lor și că spațiul și loialitatea sunt lucruri interdependente.

Citeste si: Eșecul în dragoste în funcție de zodie! Nativii Rac sunt cei mai sensibili, iar Gemenii, nepăsători!

Ce apreciază un Vărsător și ce nu îi place?

Dacă stilul tău vestimentar e, de fapt, alcătuit din mai multe stiluri- office, elegant, sport, chic, clasic ș.a.m.d, să știi că fix asta caută un vărsător. Aceștia sunt atrași de interesant, de persoane progresiste- adică orice e diferit de normal și ce e totodată ieșit din normalitate. Individualitatea partenerului său de viață este unul dintre elementele pe care un vărsător le caută cel mai mult într-o viitoare relație de cuplu.

Nativul vărsător caută un partener calm, organizat și încrezător, așa că nu trebuie să joci un rol, să pretinzi că ești altceva. De asemenea, nu trebuie să arăți neîncredere și să ceri foarte multe păreri sau validare pentru că atunci se va pierde toată atracția dintre voi doi.

Citeste si: Calendarul celor mai grele zile din 2020! Activitățile planetare care dăunează nativilor!

Cele mai bune și cele mai proaste compatibilități

Vărsătorii iubesc atitudinea neînfricată a semnelor de foc- Berbec, Leu și Săgetător. Acești nativi nu se feresc să lupte pentru ce vor, iar aceasta este o calitate care se potrivește perfect cu stilul vărsătorului. Zodiile un pic problematice pentru Vărsător sunt Taurul și Scorpionul, din cauza încăpățănării de care dau dovadă.


Abonează-te pe

Citește și:

Calendarul celor mai grele zile din 2020! Activitățile planetare care dăunează nativilor!

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

Horoscop Joi, 30 ianuarie! Gemenii dau de necaz, iar racii sunt manipulaţi!

Horoscop Camelia Pătrășcanu 27 ianuarie - 2 februarie 2020. Trei zodii fac greșeli uriașe

Zodiile pentru care februarie va fi o lună „de foc”


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CALCULEAZĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri