Horoscop săptămânal 24 februarie - 1 martie 2020. Trei zodii încheie luna în lacrimi


Horoscop săptămânal 24 februarie - 1 martie 2020. Ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte.


In articol:

Horoscop săptămânal 24 februarie - 1 martie 2020. Camelia Pătrășcanu a prezentat previziunile astrelor pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 24 februarie - 1 martie 2020. Se anunță o săptămână grea, cu reparații de destin și cu multe confruntări.

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:

BERBEC. Au o săptămână de reparații, de destin. Situații mai vechi, întâlniri cu persoane deosebite. Pot fi reactivate cu scopul de a înțelege acum ce s-a întâmplat cândva. Asta se întâmplă mai ales luni și marți, iar miercuri și joi emoțiile sunt mai puternice, pot avea niște ieșiri orgolioase. Au puncte de vedere foarte bine subliniate. În weekend fac economii, ies bine cu banii.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 - 29 februarie 2020. Cumpene și răscruce de drumuri pentru patru zodii, Mercur retrograd dă planurile peste cap

Citeste si: Horoscop. Zodii cu şanse mari să câştige la LOTO în 2020

Citeste si: Horoscopul lunii martie! Vezi cele trei zodii care vor avea o primăvară superbă!

TAUR. O săptămână care aduce luni și marți întâlniri cu prietenii. Au o interacțiune cu o persoană aflată în dificultate. Încearcă să dea cele mai bune sfaturi și să ajute. Miercuri și joi e bine să fie atenți la ce se întâmplă în jur. Sunt în formă bună spre sfârșitul săptămânii.

GEMENI. Posibile confruntări luni și marți, nu le convine ceva. Sunt obligați să se poziționeze într-un fel sau altul. Miercuri și joi se bazează pe sfatul unui prieten.

Horoscop săptămânal 24 februarie - 1 martie 2020. Nativii zodiei Leu, preocupați de câștig


RAC. Așteaptă niște vești de la mare distanță, de la persoane de care nu au mai auzit de multă vreme. Cei care fac drumuri, să fie puțin mai atenți. Miercuri și joi au relații intense cu partenerul. Sunt pe punctul de a rupe o relație.

Horoscop săptămânal 24 februarie - 1 martie 2020
Horoscop săptămânal 24 februarie - 1 martie 2020

LEU. Sunt preocupați de câștig luni și marți. Își pot asuma o pierdere dacă înțeleg la ce folosește. Își fac calcule și chiar acceptă să lase de la ei.

FECIOARĂ. Imaginea publică e importantă luni și marți. Pot afla că sunt mințite, păcălite, trebuie să fie foarte atente la calitatea oameilor. Miercuri și joi au zile care necesită curaj. În weekend ar fi bine să plece într-o călătorie.

BALANȚĂ. Săptămâna începe cu emoții, mai ales dacă lucrează cu persoane care nu stăpânesc bine lucrurile. Atenție la sănătate pentru că primesc niște semnale că trebuie să corecteze ceva.

Horoscop săptămânal 24 februarie - 1 martie 2020. Vărsătorii au probleme cu banii

SCORPION. Săptămâna aduce luni și marți mult entuziasm, aspectele legate de iubire sunt subliniate. Joi și vineri trebuie să se concentreze la muncă. În weekend petrec timp cu partenerul de viață.

Săgetătorii au parte de discuții cu familia

SĂGETĂTOR. O săptămână care începe în familie. Au nevoie să-și încarce bateriile. Au discuții cu persoanele din familie.

CAPRICORN. Luni și marți sunt zile tulburătoare. Au multe informații pe care încearcă să le lipească și nu prea reușesc. Au de luat decizii. Miercuri și joi lucrurile se pun cap la cap, iar în weekend e bine să se deconecteze de la tot.

VĂRSĂTOR. Săptămâna începe cu grijă pentru bani. E posibil să fi făcut niște cheltuieli și își dau seama că nu e prea bine. Miercuri și joi, atenție la deplasări.

PEȘTI. Săptămâna începe cu două zile emoționante. E bine să se întâlnească cu persoane pe umărul cărora pot plânge. În weekend îi așteaptă o călătorie.


Citește și:

Horoscop săptămânal 24 februarie - 1 martie 2020. Trei zodii încheie luna în lacrimi

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 - 29 februarie 2020. Cumpene și răscruce de drumuri pentru patru zodii, Mercur retrograd dă planurile peste cap

Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 24 februarie- 1 martie 2020

Mercur a intrat în retrograd. Zodiile vor fi grav afectate!

Sambata aceasta, de la ora 15:00, in “ROventura”, George Mihai si Andreea Stravoiu, la “vanatoare de diamante negre” prin padurile Muresului

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic sâmbătă, 24 octombrie 2020. Află ce zodie este în pericol să-şi piardă locul de muncă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri