Horoscop Urania - Previziuni astrologice pentru perioada 19 – 25 august 2017 - Eclipsa totală de Soare aduce schimbari URIASE!


Horoscop Urania - Previziuni astrologice pentru perioada 19 – 25 august 2017 - Eclipsa totală de Soare aduce schimbari URIASE!

Citeste previziunile astrologice ale saptamanii de la Urania.

RAC

În ziua de 19 august, nativii se vor „îmbăia” în apele profund necesare fiinţei lor, generate de tranzitul Lunii prin Rac, motiv pentru care aceştia vor fi mai sensibili, mai subtili dar şi mai vulnerabili în faţa unor evenimente care îi pot „lua pe sus”, obligându-i să „revină cu picioarele pe pământ” pentru a face faţă exigenţelor momentului. Între 19 august, după ora 19:55', şi noaptea de 22 august, dinamica creată de conjuncţia Marte/Sensul vieţii, în trigon cu conjuncţia Saturn/Lună Neagră, pe axa caselor II/VI (banii câştigaţi din muncă şi activitatea profesională) prin participarea celor trei malefici, este departe de a fi armonică.

Sunt de anticipat momente de revoltă a nativilor care nu mai vor sau nu mai pot suporta nivelul actual de salarizare, care vor intra în panică la perspectiva unei apropiate reaşezări a salariaţilor într-o nouă grilă de atribuţii şi plăţi. Nota generală este una de conflict deschis dar şi de constrângere sau de situaţie-limită care ar justifica respectivele măsuri restrictive. Unii nativi vor lua în calcul o demisie, un transfer, o pensionare mai ales dacă, în cazul lor, în joc, va intra, complicând şi mai mult situaţia, al patrulea malefic, Uranus, care ar fi responsabil de contestarea funcţiei, a

autorităţii sau a responsabilităţii lor.

Citeste horoscopul COMPLET pe Libertatea.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop URANIA pentru Adormirea Maicii Domnului: Zodiile sunt agitate si nervoase! Apar tragedii!

Andra este DĂRÂMATĂ! A spus tot adevărul despre SARCINĂ. Nicio femeie nu vrea să audă asta

Horoscop URANIA pentru perioada 12 - 18 august: Mercur retrogad aduce tragedii!

Horoscop URANIA 1 AUGUST: Cum iti merge azi, asa iti va merge toata luna! Apar accidente si neintelegeri!

HOROSCOP URANIA: Nunta perfecta in functie de zodie! Leii prefera petrecerile zgomotoase

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

MESAJE de 8 MARTIE 2021: Urări și felicitări pentru femeile dragi vouă! Surprinde-ți mama, iubita, bunica, soacra, FIICA, sora, soția, amanta, șefa sau colega cu un mesaj de 08.03.2021!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri