Horoscop Urania - Previziuni astrologice pentru perioada 19 – 25 august 2017 - Eclipsa totală de Soare aduce schimbari URIASE!


Citeste previziunile astrologice ale saptamanii de la Urania.

GEMENI

În ziua de 19 august, premize financiare marcate de lipsuri şi imposibilitatea de a face faţă plăţilor care se ivesc în acest răstimp. Pe deasupra, copiii le cer, le pretind sau îi roagă pe Gemeni să primească „ceva” (o haină, o vacanţă, un obiect scump) iar părinţii, pentru a le face pe plac, vor încerca tot felul de „artificii”. Posibile îngrijorări legate de felul în care va decurge salarizarea lor de acum înainte. Între 19 august, după ora 19:55', şi noaptea de 22 august, dinamică socială specială: Gemenii pot pleca în vacanţe, excursii sau în deplasări cu scop precis în timpul cărora se pot ivi tot felul de surprize, dând acestor călătorii nota unei adevărate aventuri.

Pe fondul Lunii Noi în Leu (casa a III-a), însoţite de o eclipsă totală de Soare, care va spori şansa unui context mai puţin obişnuit, un astfel de drum ar putea fi o adevărată „plecare la întâlnire cu destinul” în timpul căruia ar putea avea loc un eveniment important, cu profunde reverberaţii biografice. Între 22 august, după ora 00:21', şi zorii zilei de 24 august, nativii se vor gândi mult la ce înseamnă pentru ei casa, familia, statutul material cu bunele şi relele pe care acestea le presupun.

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop URANIA pentru Adormirea Maicii Domnului: Zodiile sunt agitate si nervoase! Apar tragedii!

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Horoscop URANIA pentru perioada 12 - 18 august: Mercur retrogad aduce tragedii!

Horoscop URANIA 1 AUGUST: Cum iti merge azi, asa iti va merge toata luna! Apar accidente si neintelegeri!

HOROSCOP URANIA: Nunta perfecta in functie de zodie! Leii prefera petrecerile zgomotoase

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Desertul pe care oricine îl mănâncă: rulouri umplute cu cremă de vanilie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri