Horoscop URANIA pentru perioada 12 - 18 august: Mercur retrogad aduce tragedii!


Previziuni pentru perioada 12 – 18 august 2017. Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă pe 14 august.

Berbec

Între 12 şi 13 august, la prânz, preocupări personale legate de sănătate, de casă, familie, soţ/soţie sau carieră; preocupările se pot suprapune, dând acestor zile aspectul unei perioade agitate, încărcate, solicitante şi nu întotdeauna rodnice, poate şi din incapacitatea nativilor de a se concentra pe o singură problemă şi de a o duce la bun sfârşit. Posibile conflicte între nativi şi persoanele din sectoarele importante de viaţă care pot interveni în demersurile lor într-un chip deranjant, enervant sau conflictual.

Între 13 august, după ora 13:40' şi 15 august, după-amiaza, dorinţă de câştig, de stabilitate materială, încercare de a valorifica un bun (închirierea fiind cea mai frecventă ipostază); cheltuieli prilejuite de nevoile de moment ale copiilor (o excursie, nevoia unui echipament special pentru a participa la o competiţie), cheltuieli din obligaţii morale faţă de o persoană dragă lor. Pe 14 august, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi va aduce informaţii care nuanţează o situaţie în derulare la locul de muncă, astfel încât, Berbecii se vor opri din tumultul emoţiilor care erau gata-gata să-i facă să ia decizii la mânie, nechibzuite.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Misty, Ana Pîrvulescu și Ioana Ginghină s-au răsfățat la o clinică de înfrumusețare! Ce proceduri și-au făcut vedetele – Foto!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri