Horoscop Urania - Previziuni astrologice pentru perioada 19 – 25 august 2017 - Eclipsa totală de Soare aduce schimbari URIASE!


Citeste previziunile astrologice ale saptamanii de la Urania.

BERBEC

În ziua de 19 august, continuă preocupările legate de casă, activităţi născute din nevoia de a rezolva situaţii urgenţe în gospodărie (stricăciuni, avarii, reparaţii , intervenţii care nu pot fi amânate). Posibile tensiuni familiale; efort de a menţine echilibrul necesar desfăşurării muncii în echipă. Cu toate acestea, conflictele între parteneri, mocnite sau vag conturate până acum, pot izbucni din cauza acumulării, de-o parte şi de alta, a mai multor nemulţumiri presărate cu mult subiectivism. Berbecii vor avea tendinţa să reacţioneze brusc, intempestiv şi destul de brutal, arătându-se ostili multor soluţii.

Între 19 august, după ora 19:55', şi noaptea de 22 august, sentimente trăite intens; arderi interioare. În relaţiile afective, Berbecii pot da dovadă de lipsă de măsură, nerăbdare şi despotism. Pe 21 august se va forma aspectul de Lună Nouă care va genera situaţii speciale, cu valoare de destin, la care va contribui dublul trigon pe care Saturn, în conjuncţie, la 21º Săgetător, cu Luna Neagră îl va face cu Marte, în conjuncţie cu Sensul vieţii. Impactul acestui context astral va fi sporit de o eclipsă totală de Soare. Între 22 august, după ora 00:21', şi zorii zilei de 24 august, se vor accentua tensiunile în relaţiile cu colegii sau cele privitoare la sănătatea nativilor.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

S-a logodit! Concurenta de la Survivor România a primit inelul de logodnă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri