Horoscop Urania - Previziuni astrologice pentru perioada 19 – 25 august 2017 - Eclipsa totală de Soare aduce schimbari URIASE!


Citeste previziunile astrologice ale saptamanii de la Urania.

TAUR

În ziua de 19 august, nativii vor avea impresia că unele subiecte sau afirmaţii care vor apărea într-un dialog sunt provocări la adresa lor ori critici mascate, motiv pentru care, iritaţi de situaţie, fie vor adopta o tăcere ostilă, fie se vor năpusti cu o ploaie de argumente, expuse dezordonat care nu vor lămuri situaţia. Între 19 august, după ora 19:55', şi noaptea de 22 august, demersuri, iniţiative, insistenţe pentru a rezolva o problemă de familie, locativă sau patrimonială esenţială. Taurii s-ar putea confrunta şi cu presiunea unui termen-limită care se apropie vertiginos şi care îi „bagă în viteză”. Pe 21 august se va forma aspectul de Lună Nouă în Leu care va influenţa casa a IV-a a legăturilor cu trecutul prin intermediul înaintaşilor (educaţie, mentalitate, tradiţie, obiceiuri, datorii morale faţă de familie), care contribuie la construirea identităţii personale.

Tot atunci se va produce şi o eclipsă totală de Soare care le-ar putea dezvălui nativilor aspecte de viaţă neştiute despre părinţii, bunicii, înaintaşii lor care vor avea un ecou puternic în conştiinţa lor, determinându-i să accepte sau să respingă o situaţie ori relaţia cu persoana în cauză. Între 22 august, după ora 00:21', şi zorii zilei de 24 august, unii vor simţi nevoia să-şi limpezească o relaţie afectivă, să se stabilizeze într-o „poveste”.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>
 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop URANIA pentru Adormirea Maicii Domnului: Zodiile sunt agitate si nervoase! Apar tragedii!

Este mai celebră decât ea! Cine este de fapt mama Dianei Șoșoacă

Horoscop URANIA pentru perioada 12 - 18 august: Mercur retrogad aduce tragedii!

Horoscop URANIA 1 AUGUST: Cum iti merge azi, asa iti va merge toata luna! Apar accidente si neintelegeri!

HOROSCOP URANIA: Nunta perfecta in functie de zodie! Leii prefera petrecerile zgomotoase

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Anunț ANM: COD GALBEN și PORTOCALIU de ninsori și viscol

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri