Horoscop Urania. Previziuni astrale pentru perioada 8-14 iunie 2019. Clipe magice pentru 3 zodii


Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 8-14 iunie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. 


In articol:

  horoscop urania

  RAC

  Între 8 și 9 iunie noaptea, în apărarea unor drepturi bănești (salariu, drept de autor), nativii vor invoca factori subiectivi, dar reali (notorietate, valoare personală, calitatea muncii, demnitate) ca argumente ce justifică pretențiile lor sau poziția intransigentă în cadrul unor negocieri.
  Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Rac pentru perioada 8-14 iunie 2019

  Între 9 iunie, după ora 0.45, și zorii zilei de 11 iunie, Racii vor prefera să vorbească mai puțin și să analizeze mai mult, negrăbindu-se să emită judecăți de valoare; răspunsul pe care vor trebui să-l dea unor oferte și propuneri va fi cântărit cu grijă, eventual în urma unei documentări temeinice. Pe 9 iunie, Venus va intra în zodia Gemenilor și, până pe 3 iulie a.c., Gemenii vor putea resimți influența ei în planul interiorității și poate că, uneori, nu vor ști cărui eveniment i se datorează perioada de calm interior și capacitatea de a se detașa de factorii de stres care, altădată, îi chinuiau.

  Citeste si: Mihai Constantinescu, operat de urgenţă! Intervenţia la care a fost supus de medicii de la Spitalul Floreasca

  Între 11 iunie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 iunie, tendința de a ignora sau minimaliza provocările familiale și activitățile curente pe fondul solicitărilor personale și parteneriale care se vor manifesta între 9 și 11 iunie, pe fondul celor șase opoziții la grad perfect pe axa Rac/Capricorn, care vor (re)aduce în prim-planul existenței lor chestiuni esențiale, dar greu de controlat și, cu atât mai puțin, de rezolvat. Între 13 iunie, după ora 7.03, și 14 iunie, răstimp încărcat de sentimente trăite cu maximă intensitate, de contradicții și frământări afective ori de preocupări și responsabilități materne/paterne. Intensificarea solicitărilor organice în răstimpul 9 – 11 iunie, pe fondul unui important aspect astral care nu s-a mai realizat pe axa Gemeni/Săgetător, între Soare și Jupiter, de doisprezece ani. Momentul se poate reflecta în chip dizarmonic la locul de muncă (relațiile interumane, decizii luate de șefi).

  Citeşte continuarea pe Libertatea.ro.


  Clipul zilei pe KANALD.RO:

  DISTRIBUIE
  acest articol


  Vedete

  Iti propunem sa citesti cea mai emotionanta carte a anului 2020: "Calatoria Cilkai"!

  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...


  Parteneri

  Pentru tine

  Din Hot

  Parteneri