Horoscop Urania. Previziuni astrale pentru perioada 8-14 iunie 2019. Clipe magice pentru 3 zodii


Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 8-14 iunie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. 

horoscop urania

GEMENI

Între 8 și 9 iunie noaptea, Gemenii se pot prezenta într-o manieră demnă și plină de autoritate - personală sau profesională -, în contextul unor întruniri unde vor susține, cu multă dedicare, o cauză, un proiect, o soluție. În această perioadă, nativii vor fi greu de convins de contrariul. Între 9 iunie, după ora 0.45, și zorii zilei de 11 iunie, preocupări domestice, care trebuie asumate și rezolvate oricât de mult le-ar displăcea sau le-ar complica programul acest intermezzo casnic. Pe 9 iunie, Venus va intra în zodia Gemenilor, ceea ce reprezintă al treilea context astral favorabil, după tranzitul planetei Mercur și al Soarelui prin semnul lor zodiacal din ultimele săptămâni. Planeta va rămâne în casa I a personalității lor până pe 3 iulie a.c., timp în care le va permite nativilor să se recupereze fizic, să fie într-o bună formă mentală și intelectuală sau într-o frumoasă stare de spirit încărcată de încredere și optimism.

Citeste si: S-a căsătorit cu bărbatul vieții ei și au plecat în luna de miere. Acolo a descoperit adevărul despre el. ”Simt că m-a mințit, sunt eu o ticăloasă?”

Între 9 iunie, după ora 0.45, și zorii zilei de 11 iunie, preocupări domestice, care trebuie asumate și rezolvate oricât de mult le-ar displăcea sau le-ar complica programul acest intermezzo casnic. Pe 9 iunie, Venus va intra în zodia Gemenilor, ceea ce reprezintă al treilea context astral favorabil, după tranzitul planetei Mercur și al Soarelui prin semnul lor zodiacal din ultimele săptămâni. Planeta va rămâne în casa I a personalității lor până pe 3 iulie a.c., timp în care le va permite nativilor să se recupereze fizic, să fie într-o bună formă mentală și intelectuală sau într-o frumoasă stare de spirit încărcată de încredere și optimism. Între 11 iunie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 iunie, predispoziție relaxată, mai puțin dedicată problemelor practice sau muncii și efortului de orice fel. Tendința generală este de a culege bucuriile vieții de fiecare zi, de a se distra, de a se dedica unor activități care să-i ”desfete”: muzică, teatru, film, spectacole, nu însă și sport sau excursii obositoare. Între 13 iunie, după ora 7.03, și 14 iunie, situații inconvenabile la locul de muncă: relații cu colegii de muncă, complicate de tensiuni, ranchiune, dorințe ascunse, revanșă, șicane, conflicte verbale, etc. Un aspect esențial îl reprezintă perioada 9 – 11 iunie, care are în centrul ei opoziția la grad perfect – prima după doisprezece ani, pe axa Gemeni/Săgetător, între Soare și Jupiter! -, ceea ce va sublinia, în cazul multora, disfuncțiile parteneriale, vulnerabilitatea unei afaceri sau şubrezenia de ordin legal a unor contracte.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Gina Chirila a părăsit “Bravo, ai stil! Celebrities”, iar o nouă celebritate se va alătura competiției

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri