Horoscop Urania pentru saptamana 11 - 17 noiembrie: O zodie se cearta cu familia, alta sufera din dragoste


Citeste horoscopul Uraniei pentru saptamana 11 - 17 noiembrie 2017.

Horoscop Leu pentru săptămâna 4–10 Noiembrie 2017

Pe 11 noiembrie, perioadă plină de energie, în care nativii vor simţi o motivaţie specială ca să se pună pe treabă, să înceapă un proiect, pentru care, până acum, nu aveau suficientă încredere sau mijloacele materiale necesare ori nu se iviseră împrejurările favorabile.

Între 11 noiembrie, după ora 18:41', şi începutul zilei de 14 noiembrie, nevoia de a-şi revizui viaţa materială prin stabilirea altor priorităţi. Atenţie la perspectiva de a trece prin momente în care nu vor avea aceiaşi disponibilitate bănească şi care este prefigurată de informaţii alarmante. Între 14 noiembrie, după ora 01:26', şi dimineaţa zilei de 18 noiembrie, deplasări, unele ivite pe ultima sută de metri, altele asociate cu discuţii la tot pasul. Nu plecaţi la drum sau nu vă deplasaţi, chiar pe distanţe mici, cu maşini vechi, uzate sau cu şoferi care nu vă inspiră încredere. Combativitatea şi tendinţa de a „spune lucrurilor pe nume” nu va fi cea mai bună soluţie pentru a reglementa ceva ce vă deranjează.

Între 16 noiembrie după ora 10:29', şi 17 noiembrie, dinspre familie, pot veni informaţii neplăcute, unei rude i se poate întâmpla ceva ce vă angajează prin nevoia de a-i acorda ajutor, susţinere, participare afectivă sau prin complicarea programului de viaţă şi nevoia de a contramanda o activitate. Posibilă avarie în casă, gospodărie din cauze externe (condiţii meteo, accidente). Seara zilei de 17 şi apoi, întreaga zi de 18 noiembrie, poate fi răstimpul în care nativii vor avea sentimentul că sunt la răscruce, că trebuie să ia o decizie importantă, că, atunci, se decide viaţa lor. Segmentul muncii începe să scârţie sau îi pune pe nativi pe gânduri cu privire la corecta şi avantajoasa desfăşurare a activităţii profesionale. Întreaga săptămână este bună pentru cei care desfăşoară activităţi sportive (succes, premii, medalii) sau de prezentare în faţa publicului în varii ipostaze (spectacole, concerte, conferinţe, interviuri).

Citeste continuarea pe ENIGMELE URANIEI.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Andreea de la Puterea dragostei, ipostază incendiară: „Mai vorbești cu Marius sau nu....”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri