Horoscop Urania pentru saptamana 11 - 17 noiembrie: O zodie se cearta cu familia, alta sufera din dragoste


Citeste horoscopul Uraniei pentru saptamana 11 - 17 noiembrie 2017.

Horoscop Rac pentru săptămâna 4–10 Noiembrie 2017

Pe 11 noiembrie, capacitate de a rezolva cu bine o problemă bănească, mai ales în ipostaza salarială, prin susţinerea autoritară şi argumentată a punctului lor de vedere. În cazul discuţiilor provocate de nativ în acest scop, este bine să se păstreze moderaţia şi măsura; aroganţa şi enervarea nu vor conduce la succes.

Între 11 noiembrie, după ora 18:41', şi începutul zilei de 14 noiembrie, Racii vor simţi nevoia să facă exerciţii practice pentru a-şi perfecţiona îndemânarea, pentru a căpăta mai multă experienţă. Spiritul critic care nu le va atrage nativilor simpatia celor vizaţi de observaţiile lor, chiar dacă ele vor fi pertinente. Risc, pentru Raci, de a deveni chiţibuşari şi de a se bloca la un detaliu. Între 14 noiembrie, după ora 01:26', şi dimineaţa zilei de 18 noiembrie, în unele familii se vor înmulţi discuţiile aprinse pe o temă de interes comun.

Racii vor adopta o atitudine categorică sau lipsită de supleţe care va face dialogul cu rudele şi mai dificil. Situaţia se va complica cu cât se vor apropia de 17, 18, 19 noiembrie când, cuadratura dintre maleficii Marte şi Pluto îşi va pune amprenta astrală asupra deciziilor şi reacţiilor lor. Între 16 noiembrie după ora 10:29', şi 17 noiembrie, cavalcadă sentimentală, trăiri intense. Unii vor fi angrenaţi în acest vârtej afectiv pe fondul relaţiilor cu copiii (adolescenţi sau deja maturi) cu care intră în disensiuni majore provocate de stilul acelora de viaţă, de opţiunile sau de situaţiile confuze în care aceia au intrat.
Alte persoane se vor lăsa duse de valul unor poveşti de dragoste frumoase, tentante sau chiar fascinante, la început, dar care vor degenera repede, transformându-se în situaţii deloc limpezi şi satisfăcătoare. Perioadă fecundă pentru artişti, actori, creatori de toate genurile, mai ales din sfera muzicii. Atenţie la semnele, discrete încă, ce prevestesc (s-au pregătesc!) deteriorarea unor relaţii parteneriale de orice natură.

Citeste continuarea pe pagina 5 >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Cât de multă cafea putem bea zilnic? Nutriționistul Gianluca Mech ne spune când ne poate afecta sănătatea!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri