Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie - Grave probleme de sanatate pentru Raci, schimbari pentru alte doua zodii


Citeste previziunile Minervei pentru saptamana 12 - 18 noiembrie 2017.

BERBEC

Trebuie să accepte lucrurile aşa cum se întâmplă şi să nu se împotrivească. Revelaţii asupra lumii nevăzute, relaţie care ţine de metafizică, realitatea de Dincolo.

Pentru unii este vitală însă încheierea unui ciclul al învăţării, pentru alţii reluarea şi finalizarea, lucrurile vin într-o cascadă de fapte şi de nevoie care se împletesc armonic, iar Berbecii au energia necesară să le rezolve într-o manieră proprie.

Rezolvă o serie de probleme financiare – taxe, impozite, amenzi, pentru casă – pe 13 şi 14 noiembrie, aspectul administrativ este cel vizat şi indiferent ce li se propune, în special femeilor, le sugerez să nu spună da înainte de a analiza oferta, nu de alta dar există ceva ce nu ştiu, ceva ce se ocultează în propunerea respectivă şi teamă mi-e că dacă vor spune da fără să se gândească, se vor înhăma la o muncă peste puterile lor.

Nici afectiv nu stau prea strălucit, în special tinerii se repetă o ipostază din primăvară, Berbecii pot afla că au fost ţinta unor înşelătorii, că li s-a înscentat ceva pentrua se dovedi că nu sunt atenţi sau că au fost păcăliţi în ce priveşte o sumă de bani sau pur şi simplu că dragostea le-a fost trădată, ca pe 15 noiembrie, cele căsătorite vor afla că vine barza.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată! „Când o să fie...” Vedeta și-a găsit fericirea lângă Dragoș Paiu, soțul ei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri