Horoscop Urania pentru saptamana 11 - 17 noiembrie: O zodie se cearta cu familia, alta sufera din dragoste


Citeste horoscopul Uraniei pentru saptamana 11 - 17 noiembrie 2017.

Horoscop Gemeni pentru săptămâna 4–10 Noiembrie 2017

Pe 11 noiembrie, nativii pot avea câştig de cauză ca rezultat al tăriei lor de caracter sau a forţei şi priceperii cu care vor expune şi vor susţine o cauză. Succes la capătul unei deplasări cu scop precis. Noroc în cazul unui examen (verificare, test, interviu). Între 11 noiembrie, după ora 18:41', şi începutul zilei de 14 noiembrie, preocupări casnice, activităţi domestice, schimb de opinii, cu una sau mai multe rude, cu privire la administrarea unui bun comun, de familie.

Între 14 noiembrie, după ora 01:26', şi dimineaţa zilei de 18 noiembrie, provocări afective: Gemeni se vor simţi atraşi de o persoană, de plăcerea aventurii. Posibil efort major făcut de către cei care desfăşoară activităţi sportive în vederea recuperării forţelor fizice, afectate de o boală sau de o accidentare, ori în vederea câştigării unui record. Moment al succesului, debut sau afirmare spectaculoasă în cazul celor care desfăşoară activităţi artistice şi/sau interpretative.

Între 16 noiembrie după ora 10:29', şi 17 noiembrie, răstimp dificil pentru sănătate, timp în care se pot petrece, în funcţie de vârstă şi starea generală a sănătăţii, evenimente care vor crea disfuncţii organice (epuizare fizică şi psihică, răceli, gripe, viroze, infecţii, tulburări hormonale). În registrul muncii, Gemenii vor trăi îngrijorări, spaime, nemulţumiri sau revolte înăbuşite, generate de relaţiile dificile dintre ei şi colegii sau şefii lor, ori pe fondul evenimentelor care alterează programul şi specificul muncii lor. Guvernatorul Gemenilor, Mercur, va stârni pendulări de opinie, neîncredere în partenerii de viaţă, de muncă, de afaceri, oscilaţie în deciziile pe care vor trebui să le ia, pierdere de timp prin concentrarea pe o situaţie doar aparent complicată; va fi nevoie de mai multă hotărâre şi echilibru. Dialoguri punctuale pe chestiuni ce privesc o colaborare sau integrarea nativului într-un proiect mai amplu.

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Cât de multă cafea putem bea zilnic? Nutriționistul Gianluca Mech ne spune când ne poate afecta sănătatea!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri