Horoscop Urania pentru saptamana 11 - 17 noiembrie: O zodie se cearta cu familia, alta sufera din dragoste


Citeste horoscopul Uraniei pentru saptamana 11 - 17 noiembrie 2017.

Horoscop Taur pentru săptămâna 4–10 Noiembrie 2017

Pe 11 noiembrie, posibile situaţii în care nativii vor trebui să-şi afirme răspicat un punct de vedere, să recurgă la gesturi forte, să-şi apere statutul de autoritate în sânul familiei. În cazul în care relaţiile dintre soţi se vor degrada, nativii ar putea primi un sprijin prin intervenţia unui membru de familie respectat.

Între 11 noiembrie, după ora 18:41', şi începutul zilei de 14 noiembrie, Taurii vor simţi nevoia să facă ordine în relaţiile cu copiii lor sau cu o persoană dragă. Uneori, dorinţele lor vor fi dictate de interesele sau de preocupările care nu le mai sunt respectate sau care sunt încălcate prin răsfăţul şi exagerările acelora. Răbdare şi metodă în cazul celor care trebuie să ducă un proiect la bun sfârşit, mai ales dacă este vorba de activităţi din sfera artistică sau interpretativă, care vor impune nevoia de a zăbovi pe detalii, de a verifica, de a corecta, de a şlefui un produs, o creaţie. Între 14 noiembrie, după ora 01:26', şi dimineaţa zilei de 18 noiembrie, este posibil ca, la locul de muncă, să fie tevatură mare: discuţii, situaţii critice, revolte ale colegilor, nemulţumiri personale afirmate răspicat.

În planul sănătăţii, motive de enervare, de dezechilibru interior cu efecte organice imediate (crampe, dureri, spasme, stări congestive). Între 16 noiembrie după ora 10:29', şi 17 noiembrie, încărcătura astrală majoră pe casa a VII-a poate complica viaţa în doi, parteneriatele, asocierile, negocierea contractelor, discuţiile preliminare într-un sector de activitate. Nativii trebuie să fie cu ochii-n patru pentru a identifica şi bloca orice tentativă de a fi păcăliţi sau trădaţi. Un context vulnerabil va fi cel legat de procese şi litigii, unde, se identifică posibile agravări ale situaţiei pe fondul unor nereguli, manevre ascunse, abandonări ale împricinatului de către martori sau avocaţi; risc de manipulare vicioasă a actelor şi documentelor în cazul unei anchete.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Roxana de la Puterea Dragostei a postat imagini noi, după bătaia cu Manuela! A trecut pe la medicul estetician!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri