Horoscop URANIA pentru LUNILE de VARA 2018. Vesti bune pentru o zodie! Va cunoaste fericirea deplina


Horoscop 2018 Rac bani şi carieră

 

Din punct de vedere profesional, 2018, la fel ca anul trecut, se prefigurează a fi unul dinamic şi ofertant. Poate că nu-l va întrece în oportunităţi pe cel din urmă, dar nu se va lăsa mai prejos cu siguranţă. Nu-ţi rămâne aşadar decât să stai în stare de alertă, astfel încât să poţi observa oportunităţile de îndată ce acestea apar. Fii atent/ă.

 

În iulie şi/sau august, poţi trece printr-o perioadă dificilă în raport cu partenerii de afaceri, clienţii şi/sau colaboratorii. Cel mai probabil, nu vă înţelegeţi la bani sau raportul de forţe din relaţia voastră profesională este unul dezechilibrat. Oricare ar fi situaţia, cert este că ar trebui să dai dovadă de mai multă transparenţă şi deschidere.

 

În ultimul trimestru al anului, dar mai cu seamă din noiembrie încolo, se deschide o perioadă destul de solicitantă pentru tine din punct de vedere profesional. Chiar dacă vine la finele anului, când nivelul tăi de energie nu se află la cotele cele mai ridicate, acest lucru n-ar trebui să te împiedice să afişezi acelaşi profesionalism ireproşabil.

 

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, se arată un 2018 prolific pentru tine pe plan profesional. Cu toate că şansele de câştig şi afirmare nu se mai găsesc la tot pasul ca şi până acum, acest lucru nu înseamnă că eşti privat/ă de ele cu totul. Tot ceea ce trebui să faci este să-ţi întinzi şi mai departe antenele pentru a prinde ponturi.

 

Citeste continuarea AICI. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

N-o sa-ti vina sa crezi care este locul preferat al lui Engin Hepileri, temutul Uygar, din “Dragoste si secrete”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri