Horoscop URANIA pentru LUNILE de VARA 2018. Vesti bune pentru o zodie! Va cunoaste fericirea deplina


Horoscop 2018 Taur bani şi carieră

 

Acest sector de viaţă, poate mai puţin ca anul trecut, rămâne şi în 2018 una dintre cele câteva arii de interes ale tale. În acest an, ai ocazia să consolidezi ceea ce ai realizat în 2017, motiv pentru care nu te poţi relaxa prea mult în lunile care urmează. Caută deci să-ţi aduni forţele şi să demonstrezi că într-adevăr eşti un/o angajat/ă greu de înlocuit.

 

In a doua jumătate a lui iunie, se întrevede o perioadă bună din punct de vedere financiar. Deşi veniturile tale sunt mai mari decât de obicei, nu este însă un moment bun să faci investiţii, cu atât mai mult dacă acestea se duc în direcţia planurilor de viitor şi/sau a proiectelor de grup. Mai au nevoie de modificări.

 

Studiile sau mai bine spus, lipsa lor ori faptul că nu te-ai concentrat pe formarea ta continuă până acum îţi pot afecta, cel puţin într-o anumită măsură, evoluţia la locul de muncă în iulie şi august. Înscrie-te repejor la cursuri de calificare şi/sau dezvoltare pe tot parcursul vieţii pentru a putea să continui drumul în sens ascendent pe acest plan.

 

Din a doua jumătate a lunii noiembrie încolo, capacitatea ta de a conlucra cu asociaţii, clienţii sau colaboratorii poate avea de suferit de pe urma faptului că nu sunteţi sinceri unul cu celălalt. Poate vă ascundeţi lucruri în ceea ce priveşte banii, înlocuiţi clauze în contracte unii fără ştirea celorlalţi sau doar evitaţi să faceţi publice unele informaţii.

 

După cum rezultă din paragrafele de mai sus, se întrevede un an destul de dinamic pe plan profesional pentru tine. Cu toate acestea, este nevoie să te arăţi mai deschis/ă decât de obicei să încerci tehnici şi metode noi. Nu neglija, de asemenea, educaţia întrucât aceastea te poate ajuta să ai parte de parcursul scontat. Munceşte susţinut.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Andreea Marin a povestit cum a învins depresia! "Am vrut să-mi iau viaţa" Declaraţii cutremurătoare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri