Horoscop URANIA pentru LUNILE de VARA 2018. Vesti bune pentru o zodie! Va cunoaste fericirea deplina


Horoscop 2018 Gemeni bani şi carieră

Profesional, ai de tras în 2018 cel puţin la fel de mult ca în a doua jumătate a anului trecut. Dacă te-ai concentrat, cel puţin într-o anumită măsură, pe acest aspect în anul anterior, ideal ar fi ca cel care este pe cale să se deschidă să dai dovadă de la fel de mult profesionalism. Ocazii apar să-ţi etalezi abilităţile, trebuie doar să le observi.

 

În iulie şi/sau august, pot interveni unele probleme birocratice care te pun în situaţia de a aştepta să ţi se vireze în cont partea care îţi revine dintr-un proiect derulat cu terţe persoane. Se prea poate să fi semnat un contract fără să fi citit în prealabil clauzele cu atenţia care se cuvinea. Poate acest scenariu te va face să procedezi altfel pe viitor.

 

În ultimul trimestru al acestui an, se mai risipeşte din senzaţia că nu reuşeşti nicicum să realizezi tot ceea ce ţi-ai propus la serviciu. Această schimbare de atmosferă poate fi şi mulţumită faptului că treci prin mai puţine încercări pe acest plan. Chiar şi aşa, nu înseamnă că poţi să te culci pe-o ureche. Mai ai încă destul de mult de demonstrat.

 

După cum reiese din rândurile de mai sus, anul 2018 este unul cel puţin aglomerat pe plan profesional. Deşi te-ai putea îndoi de faptul că vei face faţă provocărilor, astrele îţi conferă oportunităţi de a le înfrunta cu brio şi a te pune într-o lumină cu adevărat favorabilă. Trebuie doar să nu părăseşti ringul atunci când lupta devine prea grea.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

N-o sa-ti vina sa crezi care este locul preferat al lui Engin Hepileri, temutul Uygar, din “Dragoste si secrete”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri