Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 - 25 iulie 2020. Dezorientare și bariere greu de ridicat pentru două zodii


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 - 25 iulie 2020. Iată ce anunță astrologul pentru fiecare zodie în parte.


In articol:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18- 25 iulie 2020.

Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscopul săptămânal.

Urmează o săptămână  în care o nouă aliniere de planete ce se va forma în Capricorn în perioada următoare, cu trei planete grele karmice: Saturn Retrograd, Pluton Retrograd și Jupiter Retrograd.  Din acest motiv, mai multe zodii se vor lovi de probleme la nivel personal și profesional.

 

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18- 25 iulie 2020 BERBEC

Berbec- Anticipam de săptămâna trecută de o nouă aliniere de planete ce se va forma în Capricorn în perioada următoare, cu trei planete grele karmice: Saturn Retrograd, Pluton Retrograd și Jupiter Retrograd. Dileme și probleme care vor fi generate de cuadratura pe care aceste trei planete o vor face cu planetele din Berbec. Cum fiecare Berbec are karma lui, soluțiile nu le pot da că-s ultragenerale.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18- 25 iulie 2020 TAUR

Citeste si: Ce trebuie să știi despre bărbați, în funcție de zodie


Taur- Cvintilul lui Uranus cu planetele din Berbec(Lilith-Kiron și Marte), pune întrebări existențiale grele tuturor Taurilor: ce au făcut cu viața lor; unde au greșit în viețile anterioare de s-au împotmolit acum sau în trecut(căci acest lucru se va reflecta și pe viitor). De aceea marchează cumpene și blocaje. Și din cei care se consideră realizați și fericiți, vă spun! Că și-au forțat norocul și nu pot ajunge în Rai.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18- 25 iulie 2020 GEMENIGemeni- Axa de Destin este la voi și Săgetător și face o cuadratură grea cu o planetă karmică, acum retrogradă Neptun. Mulți caută iertarea păcatelor la porțile cerului (și riscă să nu o primească, că de aceea karma acumulează păcatele lor, iar alții nu sunt conștienți nici că le-au făcut, nici că le fac(e adevărată previziunea și pentru Săgetător și pentru Pești). De ce? Ori pentru că nu le înțeleg, ori sunt naivi.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18- 25 iulie 2020 RAC


Rac- Soarele va fi pe cuspida Rac-Leu în săptămâna care urmează. Prin urmare veți fi complet dezorientați. Trecerea Soarelui dintr-o zodie de apă într-una de foc și cele trei planete grele din Capricorn în cuadratură cu alte trei planete din Berbec, spun că nu veți ști nici în ce direcție să o luați(dragoste, carieră, business, sănătate, familie, copii, etc). Căi văd doar pe astrograma compexă individuală sau de cuplu.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să știi despre bărbați, în funcție de zodie

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Horoscop 2020 Cristina Demetrescu: „În 2020 nu se schimbă nimic. Primele veşti bune vor veni..."

Horoscop Minerva luna iulie. Eclipsele de Lună vin cu schimbări radicale, trei zodii pornesc un uragan în viața lor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Inevitabil mă voi îngrăşa iar.” Răzvan Popescu a reușit să slăbească 45 de kilograme! Mesajul omului de radio, pentru oamenii care îl critică
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri