Horoscop Minerva luna iulie. Eclipsele de Lună vin cu schimbări radicale, trei zodii pornesc un uragan în viața lor


Horoscop Minerva luna iulie. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte, potrivit cunoscutei astroloage Minerva. Ce se întâmplă în luna iulie.

Horoscop Minerva luna iulie. Astroloaga Minerva prezintă previziunile astrologice pentru luna iulie. Este o perioadă în care trebuie să suportăm energia eclipselor care ne dau mari bătăi de cap. Sunt zodii care trec prin schimbări radicale, iar altele o iau de la capăt.

Iată ce anunță astrele pentru a șaptea lună a anului 2020:

Horoscop iulie Berbec

Iulie aduce multe răsuciri și netezește drumul pentru tine. Este destul de interesant, totuși, cum multe din aceste drumuri sunt, de fapt, o reformulare a căilor din trecut. O temă majoră în această lună va fi legată de o revizuire profundă a vieții tale, precum și reconectarea cu oameni din relații mai vechi, despre care, probabil, crezi că sunt închise.

Citeste si: Horoscop iulie 2020! Ce vă rezervă astrele luna aceasta

Horoscop iulie  Taur

Iubești plăcerea, îți place să fii romantic și te bucuri de toate plăcerile pe care ți le poate oferi Venus. Și cum stăpâna ta planetară, valsează prin Casa a 2-a, a prosperității personale, de câteva luni, cu siguranță atragi multe lucruri bune în viața ta. Venus retrogradă te-a afectat în măsura în care munca ta nu părea să se valorizeze, dar odată revenită în mers normal, vei putea să reiei o fostă relație, din stadiul în care credeai că s-a încheiat, asemenea unor flăcări gemene.

Horoscop iulie  Gemeni 

Iulie este o lună pe care ai putea să ți-o amintești mult timp de acum înainte, după cum arată mișcarea astrelor pe firmament. Unele momente vor fi electrizante, ca și cum viața ta se va schimba brusc ca urmarea a unui uragan stârnit din senin. Dar vor fi și momente în care totul va părea înghețat. Viața ar putea fi brusc, plină de nostalgie – prieteni vechi, locuri din trecut sau chiar vechi iubiri.

Dacă decizi că vrei să reiei o relație cu cineva, poți să o faci. În caz contrar, gândește-te la trecut și apreciază ce a fost frumos și vezi ce ai învățat. 

Horoscop  Minerva luna iulie. Eclipsele de Lună vin cu schimbări radicale, trei zodii pornesc un uragan în viața lor
Horoscop Minerva luna iulie. Eclipsele de Lună vin cu schimbări radicale, trei zodii pornesc un uragan în viața lor

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4 -10 iulie 2020. Cutremure existențiale pentru două zodii, cumpene în carieră și în amor

Horoscop iulie Rac

Pe măsură ce soarele se deplasează prin Casa 1, casa Eu-lui și a personalității, eși preocupat de felul cum te văd ceilalți și cum să dai expresie celei mai puternice trăsături de caracter. Cu toate acestea, va trebui să fii atent, atunci când simți că ai obosit, oprește-te, odihnește-te și abia apoi pornește mai departe. Mai ales după 22 iulie, când Soarele va intra în Leu. Venus tranzitează cea mai subtilă și mai profundă casă, a 12-a, și vei fi tentat să reaprinzi o fostă poveste de iubire sau vei dori să resuscitezi vechi prietenii. Dacă faci acest lucru într-un cadru privat, poți vedea noroc cu reluarea unei relații. Singurul lucru de care să te ferești este vreo aventură clandestină! Citește continuarea pe Huff.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4 -10 iulie 2020. Cutremure existențiale pentru două zodii, cumpene în carieră și în amor

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

Zodiile norocoase ale lunii Iulie: Universul va fi de partea lor!

Horoscop. Soțiile perfecte ale zodiacului. Cele trei femei cărora bărbații le cad la picioare

Cu ce se mănâncă APIO

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce nu se poate lua în bagajul de mână

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri