Ce trebuie să știi despre bărbați, în funcție de zodie


Ce trebuie să știi despre bărbați, în funcție de zodie. Un cunoscut astrolog a dezvăluit care sunt cele mai mari provocări ale femeii în relație.


In articol:

Cunoscuta astroloagă Maria Sârbu a dezvăluit în noua sa carte tot ce trebuie să știi despre bărbați, în funcție de zodie.

Astrologul Maria Sârbu a lansat de curând cartea „Tot ce trebuie să ştii despre bărbaţi“, în care a sintetizat ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte și cu ce provocări te poți confrunta din cauza zodiilor.

Ce trebuie să știi despre bărbați, în funcție de zodie. Berbec

Berbec ”Dacă viaţa pentru el este o luptă, cuplul lui este o insulă pentru doi.” ”El va avea nevoie de o parteneră care să îi readucă încrederea înapoi şi care să îl vindece de suferinţe. Pentru a se debloca singur din situaţiile care îl ţin inert şi indisponibil emoţional, bărbatul Berbec are nevoie să găsească în el dorinţa de a explora şi de a înfrunta potenţiala suferinţă.”

”Dacă rutina voastră vă aduce plictiseală, atunci el va intra în competiţie cu tine sau îţi va declara războaie, pentru a crea acel climat plin de aventură de care are nevoie.

Iar tu trebuie să ai în vedere să înlocuieşti competiţia cu explorări de teritorii noi pe care nu aţi mai mers până atunci.” Îl vei face fericit dacă îl apreciezi şi dacă ai puterea de a te aventura prin experienţe cu încredere, alături de el.

Citeste si: Horoscop 2020 Cristina Demetrescu: „În 2020 nu se schimbă nimic. Primele veşti bune vor veni..."

Ce trebuie să știi despre bărbați, în funcție de zodie. Taur

”Îl enervează şantajul emoţional şi oceanele de emoţii ale partenerei.” ”Atunci când este pe câmpul de luptă cu greutăţile vieţii, el visează la familia de acasă şi la copii care îi râd frumos când îi va ciupi de barbă sau de obraz. A avea este important dar calitatea averilor lui este şi mai importantă.”

”Dacă bărbatul tău Taur se află în blocaj, atunci tu ai nevoie să îi aduci cu răbdare resursele de energie de care să dispună pentru a se simţi în siguranţă. Să poţi fi atât de autonomă încât să aibă încredere că nu îl vei răni. Să fii atât de caldă încât să ştie că vei rămâne lângă el mereu.”

Ce trebuie să știi despre bărbați, în funcție de zodie
Ce trebuie să știi despre bărbați, în funcție de zodie

Ce trebuie să știi despre bărbați, în funcție de zodie. Gemeni

”Partenera bărbatului Gemeni trebuie să fie o sursă de inspiraţie pentru el.”

”Fiind un bărbat care funcţionează raţional, el are nevoie să îi cunoşti mecanismele mentale şi modul de învăţare, modul de asimilare a informaţiilor. La aceste moduri el are nevoie ca tu să te raportezi. Să nu încerci să îl schimbi, să nu îl ofensezi, să nu îl judeci.”

Citeste si: Horoscop Minerva luna iulie. Eclipsele de Lună vin cu schimbări radicale, trei zodii pornesc un uragan în viața lor

”Îl poţi face fericit cu uşurinţă, el practic îţi va atribui acest rol ţie şi tu ai tot timpul şi toate ideile care să îi aducă extazul. Dacă nu îl cunoşti bine şi dacă nu ştii suficiente lucruri despre el, atunci poţi să începi prin a-i dedica ceva. Îi plac ancorele intelectuale sau accentele pe anumite etape din povestea voastră. Inventează tu o poveste pornită dintr-un moment fericit şi oferă continuitate acelei noi poveşti.”

Ce trebuie să știi despre bărbați, în funcție de zodie. Rac

”Nevoile în cuplu ale bărbatului Rac sunt pe de o parte afective şi pe de altă parte creative.”

”Pentru ca povestea voastră să îşi construiască rădăcini aveţi nevoie să turnaţi fundaţia şi iată despre ce poveste este vorba alături de bărbatul Rac. El trebuie să aibă un scop durabil şi un ţel afectiv. El vrea să primească tandreţe şi să trăiască zilnic într-un mediu afectiv plăcut. Ambianţa lui este iubirea dintre voi, indiferent de dimensiunile casei sau de costul chiriei.”

 

Ce trebuie să știi despre bărbați, în funcție de zodie. Leu

”Pentru el femeia este o fiinţă nobilă cu multe maniere şi aşa trebuie să fii şi tu.” ”Îi dau putere dramele altora, este adevărat că puterea aceasta este doar una de plecare, una superficială de fapt. Atunci când poate ajuta o victimă, atunci când îl şantajezi emoţional, când îi plângi problemele tale şi când îi oferi rolul de salvator. Dar el vrea o femeie puternică alături şi nu poate susţine prea mult postura ta de victimă.”

”Pentru el este important în primul rând teritoriul lui, de aceea va ţine în preajma lui doar ceea ce este nobil şi îi oferă siguranţă, va avea o casă dintre cele mai sigure si mai frumoase şi va elimina tot ce îi ridică semne de vulnerabilitate.”

 

Ce trebuie să știi despre bărbați, în funcție de zodie. Fecioară

 

”Pentru a veni în întâmpinarea bărbatului tău Fecioară ai nevoie să îi oferi uneori mai mult decât cere (asta în eventualitatea în care el cere), ai nevoie să fii şi tu voluntară ca şi el şi să îl ajuţi să se preţuiască, să se ocupe de nevoile personale, să ştie ce îi place, să atingă ceea ce îl face fericit.” ”Bărbatul Fecioară preferă să fie solicitat, iar atunci când nu este solicitat, el se simte inutil sau neacceptat, astfel că, tu trebuie să îl asiguri că ai nevoie de el şi trebuie să îi spui concret cu ce te poate ajuta.”

 

Ce trebuie să știi despre bărbați, în funcție de zodie. Balanţă

”Dacă ai rezonat cu un bărbat Balanţă, atunci oferă-i ambianţa iubirii tale şi sentimentele tale cele mai artistice.” ”El se aliniază uşor la starea celor din preajmă şi fiind un bărbat care caută armonia, el poate să atingă stări de frustrare care îl pot marca. Dar aşa cum spuneam mai sus, bărbatul Balanţă are nevoie să înţeleagă că uneori poate cădea în cursa celor care sunt doar vampiri de energie şi pe care nu îi poate armoniza, decât îi poate hrăni cu energia lui, atâta câtă are de oferit.”

 

Ce trebuie să știi despre bărbați, în funcție de zodie. Scorpion

”Seducţia lui implică jocuri de putere prin care te ghidează să îi predai locul de conducător şi de ghid, să ţii cont de sugestiile lui şi să te laşi purtată de acestea. Îi place să domine discret, psihic, senzual sau senzorial.” ”El nu va lăsa garda jos şi nu va ieşi aproape niciodată din postura de observator.”

”Puterea bărbatului Scorpion se reface permenent cu fiecare pas în care planifică, observă şi regizează. Cu cât el va realiza planuri mai vaste, cu atât mai puternic este de fapt.”

Ce trebuie să știi despre bărbați, în funcție de zodie. Săgetător

Săgetător ”Dorinţa lui de a lăsa ceva în urmă şi de a-şi pune amprenta pe unde trece este o convingere şi un ritual. Dacă partenera lui este rigidă atunci el poate deveni impulsiv, vulcanic, dur şi excesiv.” ”Drama bărbatului Săgetător constă în dificultatea de a vedea pericolele sau neacceptarea lor.” ”Este un bărbat care vrea totul şi mai mult de atât. Pentru el contează calitatea în timp şi în spaţiu, în atitudine, în privire şi în iubire. Resursele sunt preţioase pentru el, toate resursele şi va dori să apreciezi alături de el fiecare moment delicios şi fiecare resursă, ambianţă sau clipă.”

Ce trebuie să știi despre bărbați, în funcție de zodie. Capricorn

”Bărbatul Capricorn este un bărbat foarte serios, care ia viaţa şi lucrurile foarte în clar şi fără compromisuri. El are nevoie de siguranţa zilei şi de o parteneră de încredere pe care să se poată baza.”

”Nevoile în cuplu ale bărbatului Capricorn sunt: o parteneră caldă, maternă în atitudinea ei tandră, fină faţă de el. O familie caldă sau o parteneră care să facă focul iubirii cât o familie întreagă, sau să fie acceptat în familia partenerei cu uşurinţă.”

”Când se îndrăgosteşte bărbatul Capricorn este la fel de pragmatic şi de formal ca atunci când nu are nici un sentiment.”

Ce trebuie să știi despre bărbați, în funcție de zodie. Vărsător

”Pentru a facilita sincronicitatea lui şi a veni într-adevăr în ajutorul nevoilor lui, tu partenera care îl iubeşte, ai nevoie să îl înveţi să se împrietenească cu timpul şi cu banalul.”

”Mai mult decât atât, bărbatul Vărsător are în el un copil interior de bucurat alături de tine, el are nevoie să fie în bune relaţii cu cei care te-au educat, dar şi cu figura ta paternă.”

”Bărbatul Vărsător va fi uneori victima orgoliul sau a ego-ului tău. De aceea pentru a echilibra povestea de forţe, tu trebuie să îl priveşti pe el şi nu proiecţia ta despre el, tocmai că proiecţia ta în el va avea orgoliu.”

Ce trebuie să știi despre bărbați, în funcție de zodie. Peşti

”El doreşte practic să dea o notă de comuniune divină şi de înrudire cu divinitatea a poveştii lui, căutând probabil confirmarea universului sau binecuvântarea lui, căutând să vă contopiţi total în iubire.”

”Pentru a veni în întâmpinarea bărbatului tău Peşti ai nevoie să înţelegi viziunea lui despre sacru şi să puteţi, separat şi împreună, să primiţi sacrul în corpul vostru şi să îl botezaţi în iubirea voastră.”

”El poate fi însetat de mistic şi de conexiunea magică dintre voi. El va dori ca tu să ai propriile viziuni, să fii empatică, intuitivă, senzitivă, chinestezică, sensibilă.”


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 2020 Cristina Demetrescu: „În 2020 nu se schimbă nimic. Primele veşti bune vor veni..."

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Horoscop rune 13 - 20 iulie 2020 cu Mihai Voropchievici. O zodie poate pierde totul

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 11 - 17 iulie 2020. Destin la extreme pentru 3 zodii, ies la iveală cele mai întunecate secrete

Horoscop Minerva luna iulie. Eclipsele de Lună vin cu schimbări radicale, trei zodii pornesc un uragan în viața lor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Ceva m-a scos ca prin minune din toate problemele”. Oana Roman, despre cum depășește momentele dificile din viață
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri