Horoscop Mariana Cojocaru pentru toată săptămâna. Berbecii au parte de evenimente nedorite, Leii renunță la anumite prietenii


Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 10-16 februarie. Evenimente șoc, lucrurile scapă de sub control.


In articol:

Rac

Unii pot tradă inconștient, căci Lilith este în Vărsător, zodia voastră de exaltare. Evident, în Vărsător este și Soarele. Cariera voastră este în pioneze, cu Uranus și Marte. Deci, pentru a vă elibera, aveți nevoie de susținerea unui Vărsător de geniu, abil, revoluționar. Cel care calcă pe principii și se vrea neîngrădit. E liber ca pasărea cerului și vă poate consilia cât mai avizat.Spiritele inferioare decad, zău!

Citeste si: Cele mai bune neveste ale zodiacului


Leu

Debutul de săptămâna e cu trei planete în zodia voastră soră-Berbec(horoscop general). Asta, dacă nu aveți Axa Karmică în alte semne zodiacale, care să domine aspectul de la început de săptămână. Cum Soarele este în rezonanță cu Lilith în sectorul astral al asocierilor și parteneriatelor e bine să vă mobilizați. Nu să stați cu mâinile în sân. Unii pot renunța la anumite prietenii, iar alții pot avea noi iubiri.


Fecioara

Atenție la câștigurile suplimentare, că nu e o perioada favorabilă pentru marii mahări care jonglează cu șpăgile(Karma Țării este pe cuspidă și include și zodia aceasta). Acțiuni de separare și divorț, în care doar cei care au avut veniturile personale separate de cele ale partenerilor de viață nu vor avea de suferit. Harta natală poate indica și alte aspecte. Sănătatea cere purificare, post, leacuri băbești.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Alexandra Stan, anunț uluitor pe Instagram: „M-am măritat”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri