Bebelușul folosit pentru „piese de schimb”. Această fetiţă a fost adusă pe lume de părinți pentru a salva alte vieți


O viitoare mamă, însărcinată în 18 săptămâni, a primit o veste cumplită.

Fetița ei nenăscută suferea de o boală genetică rară și s-ar fi născut fără creier. Femeia a decis să ducă sarcina până la capăt, pentru ca organele fiicei sale să fie donate penru a salva alte vieți.

Citeste si: Horoscop TAROT săptămâna 11-17 februarie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

După ce au aflat de la medici că fiica lor suferea de anencefalie, a malformație genetică în urma căreia bebelușii se nasc fără un creier format complet, Krysta și Derek, doi tineri din Cleveland, a luat o hotărâre extrem de curajoasă!

Chiar dacă fiica lor nu avea nicio șansă să supraviețuiască mai mult de câteva minute după naștere și în ciuda recomandărilor medicilor de a întrerupe sarcina, cei doi au hotărât să meargă mai departe.

Citeste si: Valentina Pelinel, dramă cumplită! Mărturisiri despre fratele mort: ”Nu am vorbit niciodată cu mama despre asta”

Bebelușul lor s-a născut, așa cum spuseseră medicii, fără creier și a trăit doar câteva zile. 

„Păstrarea sarcinii a însemnat că putem să îi donăm organele, așa încât alte mămici să aibă șansa de a-și duce acasă bebelușii, chiar dacă noi nu vom putea face asta.

Ea a fost sursa noastră de putere! Am rezistat în toată perioada asta doar cu gândul la ea, la miracolul pe care îl va aduce pentru atâtea alte familii”, a declarat Krysta, mama bebelușului.

Citeşte continuarea pe A1.ro.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Maria a murit în urma unei operații la nas. Era primită cadou de familie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri